Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Μικρές μικρές ειδήσεις

 

Απολαμβάνει σεβασμό


Δεν προλάβαινε να χαιρετάει κόσμο o Γιώργος Πασχαλίδης στην συγκέντρωση του πρώην στενού του συνεργάτη Λάκη Προκοπίδη ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος απολαμβάνει σε κάθε εμφάνισή του τον σεβασμό των πολιτών. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζουν έναν πολιτικό που πραγματικά αφιέρωσε τη ζωή της για να βοηθήσει τον τόπο του. Μεστός από πολιτικές εμπειρίες πλέον, «γεμάτος» από την αγάπη του κόσμου την οποία γεύτηκε απλόχερα σε όλη την πολιτική του πορεία, έχοντας υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι το 2004 όπου έπεσε θύμα των Λευκών δήλωσε σε πηγαδάκι «δεν θα μπορούσα να λείπω από το νέο προσκλητήριο του φίλου μου Λάκη Προκοπίδη», όπως έλεγε συγκινημένος σε φίλους που τον πλησίασαν μετά την εκδήλωση  στο σπίτι των ποιητών στον Εξαπλάτανο. 


Εγείρονται ερωτηματικά

εγείρονται-ερωτηματικά-957993

Κλυδωνισμοί καταγράφονται από χθες στην Πλεύση Ελευθερίας. Οι χειρισμοί της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος ενόψει των εκλογών του Ιουνίου προκαλούν ερωτηματικά.


Διότι δεν μπορεί ορισμένοι να ήταν «καλοί» κατά την κ. Κωνσταντοπούλου πριν τις 21 Μαΐου και ενόψει της 25ης Ιουνίου να μην «χωράνε» στους συνδυασμούς. Αν μη τι άλλο η κ. Κωνσταντοπούλου οφείλει να απαντήσει, διότι ήδη τρεις υποψήφιες αποχώρησαν με ηχηρές καταγγελίες εναντίον της επικεφαλής του κόμματος, που κατηγορείται ότι λειτουργώντας αυταρχικά, άλλαξε τη σειρά κατάταξης αρκετών υποψήφιων βουλευτών, όπως αυτή καταγράφηκε από τις κάλπες του Μαΐου, για να προωθήσει άλλους υποψηφίους της αρεσκείας της.


Εφιάλτης

εφιάλτης-957834

Ούτε να σκέφτονται το σενάριο των τρίτων εθνικών εκλογών επαγγελματίες της εστίασης στη Πέλλα.

Περιμένουν πώς και πώς να γίνουν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου, να βγει Κυβέρνηση και να ανοίξουν όλα τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα για τον κλάδο και αφορούν κυρίως σε οικονομικές τους υποχρεώσεις.


Πιθανές εκλογές μέσα στον Αύγουστο, χαρακτηρίζονται… εφιάλτης από μέλη του κλάδου.


Με ντουντούκες

με-ντουντούκες-957789

Παραδοσιακούς μεθόδους χρησιμοποιεί και σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία το ΚΚΕ στην Πέλλα. Ντουντούκες στους δρόμους με μηχανοκίνητη πορεία οχημάτων, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Κόμματος. Τίποτα δεν αφήνει να πάει στην τύχη η Τοπική Επιτροπή του κομμουνιστικού κόμματος τοπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more