Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Δήλωση Δ. Σταμενίτη: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για τη μεγάλη τιμή».«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσει τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Ο πρωτογενής τομέας είναι βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας και μπροστά μας έχουμε πολλή και σκληρή δουλειά για την περαιτέρω ανάπτυξη του και την ουσιαστική αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Μαζί με τον Υπουργό μας κ. Αυγενάκη, τον Υφυπουργό κ. Κελέτση, τους νυν γενικούς γραμματείς, κ. Καλογήρου, κ. Μπαγινέτα και κ. Παπαγιαννίδη καθώς και με όλα τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τους εργαζομένους του θα κάνουμε το καλύτερο για να υπηρετήσουμε το όραμα του Πρωθυπουργό για έναν πρωτογενή τομέα πρωταθλητή στην Ευρώπη. 

Τέλος, για ακόμη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην Πέλλα για την εμπιστοσύνη τους και τη δύναμη που μου δίνουν σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more