Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΚΥΔΡΑΣ!


Η Εμποροπανήγυρη 2023 Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Ιουλίου έως και την 01 Αυγούστου.
Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωσή της έχει ως στόχο την ανάδειξη και προβολή της περιοχής μας μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού πλούτου, αποτελεί ευκαιρία συνάντησης κι επαφής πολιτών κι επισκεπτών με τους εκπροσώπους και τους συντελεστές του παραγωγικού κι εμπορικού – επιχειρηματικού τομέα, η προσέλκυση επισκεπτών, η προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η διέξοδος από την καθημερινότητα.
Σε αυτό το πνεύμα, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματικοί φορείς, πολιτιστικοί αθλητικοί σύλλογοι και ιδιώτες να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία της Εμποροπανήγυρης είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτής είτε προσφέροντας προϊόντα διαφημίζοντας της επιχείρηση τους και κατ’ επέκταση τον τόπο μας.
Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους ενδιαφερομένους θα είναι έως και την 25η /07/2023.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους δια ζώσης, ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Σκύδρας /Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας στα τηλέφωνα 2381351882-1-7 (Ευαγγελίδου Ελένη, Κολυμπάρη Πετρούλα, Πορτοκαλίδης Δημήτριος) ή στον πρόεδρο Σκύδρας Αντωνιάδη Θεόδωρο (6974661506).
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, πυροτεχνήματα και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
Κατερίνα Ιγνατιάδου, Μιχάλης Μέγας και 53 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more