Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΡΊΚΟΥ ΠΕΤΙΛΌΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 


Με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με την υποψηφιότητά μου, θα ήθελα να διευκρινίσω το εξής:


Έχει γίνει λόγος ότι είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό χωρίς την έγκριση μου. Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή η πληροφορία είναι εντελώς αναληθή. Ο ρόλος μου στις επερχόμενες εκλογές αφορά τη θέση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό ΣΥΝ-εργασία και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Ρόκο.

Ήταν προγραμματισμένο να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του ονόματός μου, μαζί με τα ονόματα των υπολοίπων 70 εξαιρετικών ανθρώπων και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του κυρίου Ρόκου. Ωστόσο, λόγω του Εθνικού πένθους και των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας, ο κ. Ρόκος αποφάσισε να αναβάλει την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για την επόμενη εβδομάδα. Στο ψηφοδέλτιο αυτό θα περιλαμβάνονται τα ονόματα των 71 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου ονόματος.

Επιθυμώ να διασαφηνίσω ότι, λόγω της παραπληροφόρησης που προέκυψε από την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου, αποφάσισα να αναλάβω πρωτοβουλία και να ενημερώσω το κοινό για την πραγματική μου υποψηφιότητα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝ-εργασία και τον κ. Βασίλη Ρόκο.


Εκφράζω την εκτίμησή μου προς τον κ. Ρόκο για την απόφασή του να αναβάλει την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Είναι σημαντικό να δείξουμε αλληλεγγύη και σεβασμό προς τους πληγέντες και να επιδείξουμε συνεργασία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των καταστροφών.

Για την ακρίβεια, θα ήθελα να επαναλάβω ότι είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό συνεργασία και τον κ. Βασίλη Ρόκο. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με σθένος και αφοσίωση για την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής μας, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.


Είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακρίβεια και τη διαφάνεια στην εκλογική διαδικασία. Η προβολή λανθασμένων πληροφοριών σχετικά με τις υποψηφιότητες μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους ψηφοφόρους και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

Επιβεβαιώνω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝ-εργασία και τον κ. Βασίλη Ρόκο. Με την εμπειρία και τη δέσμευσή μου, δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της περιοχής μας και να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών.

Επιπλέον, είμαι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσω σε ερωτήσεις και να συζητήσω θέματα που αφορούν την υποψηφιότητά μου και το πρόγραμμά μου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση,
Ερρίκος Πετιλόν 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more