Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ανοικτή επιστολή του Β. Θωμά: Η Δύναμη βρίσκεται στην ψήφο σου!


Ο Δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας με τον συνδυασμό Κοινωνία σε Κίνηση και τον Γιάννη Τσεπκεντζή και εκ νέου υποψήφιος, Βαγγέλης Θωμάς, με ανοικτή του επιστολή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνεται προς τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα 
για την ελπίδα, την προοπτική, την δημιουργία, την αλήθεια. Διαβάστε παρακάτω:

 #Ώρα_Ευθύνης και #Υπευθυνότητας


Αγαπητή συνδημότισσα και αγαπητέ συνδημότη...
👉Έχουν περάσει 13 χρόνια από την εκλογή της σημερινής δημοτικής αρχής τα οποία ήταν αρκετά για να γίνουν βήματα σε θετική κατεύθυνση, για το κοινό καλό και το όφελος των πολιτών... Δυστυχώς όμως κυριάρχησαν η αλαζονεία, ο λαϊκισμός, οι απευθείας αναθέσεις, η ευνοιοκρατία, η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, οι παραλείψεις, η αδικαιολόγητη αδυναμία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την γενικευμένη αποχή της δημοτικής αρχής συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης του Δήμου μας όλα αυτά τα χρόνια.
Συμπολίτη και συμπολίτισσα…
👉Τον τόπο ορίζει μια δημοτική αρχή, που εγκλωβισμένη στην ανεπάρκειά της και την έλλειψη οράματος, ολοκλήρωσε τον κύκλο της.
Η Έδεσσα και οι κοινότητές μας βαδίζουν με βήμα σημειωτόν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
Έφτασε ο καιρός να "γυρίσουμε σελίδα" και να μεταβούμε στη νέα εποχή.
👉Σε μια νέα πορεία για την ανάπτυξη του Δήμου μας, με μια ισορροπημένη, δίκαιη και -πάνω από όλα- διάφανη διοίκηση που θα απαντά στα υπαρκτά προβλήματα.
👉Σε αυτή την δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα τη βούληση και μεγάλη δυνατότητα την γνώση.
👉Προσωπικά, στα τέσσερα χρόνια από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης έπραξα σύμφωνα με την συνείδησή μου αλλά και με βάση τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον θεσμικό μου ρόλο. Έδινα καθημερινά την «μάχη» μου σε όλα τα επίπεδα…
Έλεγξα, σχολίασα, συζήτησα, πρότεινα και διεκδίκησα λύσεις για προβλήματα...
👉Επεξεργάστηκα και ανέδειξα θέματα, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, στην πόλη και στα χωριά μας...
📌Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στο μεγάλο σταυροδρόμι για τον τόπο μας, επιλέγεις τον δρόμο της ελπίδας, της προοπτικής, της δημιουργίας, της αλήθειας.
👉Η ευθύνη των πολιτών είναι μεγάλη.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη…
Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να αφήσουμε πίσω την στασιμότητα, τη μιζέρια, την εσωστρέφεια και την εγκατάλειψη. Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στην ποιότητα ζωής, στις υποδομές, στην ανάπτυξη αλλά και στην καθημερινότητα…
Να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση που τόσο πολύ χρειάζεται ο Δήμος μας!
📌ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ!
Βαγγέλης Δ. Θωμάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more