Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Νέα βόμβα Καστερίδη: Υποψήφιος ο Θ. Ουραηλίδης!!!


Νέο μεγάλο μπαμ έκανε ο Στάθης Καστεριδής στον Δήμο Πέλλας. Ο Θεοδόσης Ουραηλίδης κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του!!!  Ο κος Ουραηλίδης σήμερα είναι Πρόεδρος  της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει προσφέρει πολλά σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο τόσο στα Γιαννιτσά όσο και στην Κρύα Βρύση. Ο πατέρας του είχε διατελέσει Δήμαρχος Κρύας Βρύσης. Πλέον η δυναμική του συνδυασμού του κου Καστερίδη μετά από αυτή την υποψηφιότητα δυναμώνει ακόμη περισσότερο και κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο για εκλογή από την πρώτη Κυριακή καθώς χρειάζεται το 43%!!! Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του:Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Όλοι μας, ως πολίτες της Πέλλας, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας.
Έναν τόπο ευλογημένο, με υπέροχους ανθρώπους και αστείρευτη φυσική ομορφιά.
Την αγάπη μου για την Πέλλα την έχω αποδείξει και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω.
Η καθημερινή επαφή μου με τους πολίτες, η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αποτελούν για μένα ισχυρά κίνητρα για την συμμετοχή μου στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σας ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό "Πέλλα Δήμος για Όλους".
Ζητώ με σεβασμό την στήριξη σας.
Σας ευχαριστώ.
Ουραηλίδης Θεοδόσης
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Κρύας Βρύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more