Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» στηρίζει Βασίλη Ρόκο για Περιφερειάρχη

 


                                            

Η  παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» στηρίζει Βασίλη Ρόκο για Περιφερειάρχη 


                                                               Δήλωση Υποστήριξης
Η “ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, 7η παράταξη σε δύναμη, μεταξύ των 10 παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου, υποστηρίζει το όραμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλη Ρόκου, για μια νέα διοίκηση στην περιφέρεια που θα στηρίζει τους πολίτες και ενώνει τις δυνάμεις της για την επιτυχία αυτού του σκοπού. Θέτει στην διάθεση του υποψήφιου περιφερειάρχη όλο το δυναμικό της παράταξης και τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους. Ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, Γαβριήλ Αβραμίδης, δηλώνει πως θα ενισχύσει το συνδυασμό “ΣΥΝ-εργασία για την Κεντρική Μακεδονία” με άξιες και άξιους υποψήφιους, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος, δηλώνει πως αποδέχεται τη στήριξη και εκτιμά το έργο της παράταξης “ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στο περιφερειακό συμβούλιο και στην κοινωνία. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τονίζει πως αταλάντευτος στόχος του είναι η διοίκηση της περιφέρειας υπέρ των πολιτών, χωρίς κομματικό χρώμα και χωρίς αποκλεισμούς.

Υποστηρίζει την πρόταση του Γαβριήλ Αβραμίδη για έκφραση της άμεσης δημοκρατίας με περιφερειακά και τοπικά δημοψηφίσματα.

Γαβριήλ Αβραμίδης           Βασίλειος Ρόκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more