Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Έξυπνες συμβουλές για αρχάριους παίκτες στο στοίχημα

 



Ο αριθμός των παικτών που αποφασίζουν να ασχοληθούν με το online στοίχημα αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μία σειρά από εφαρμογές και σε συνδυασμό με τα σωστά προγνωστικά στοιχήματος το παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό. Το ασφαλές και υπεύθυνο στοίχημα προϋποθέτει αρκετά πράγματα που ο αρχάριος παίκτης πρέπει να γνωρίζει εξαρχής. Χρήσιμες πληροφορίες που θα επηρεάσουν θετικά τον τρόπο σκέψης και θα διαμορφώσουν τη στρατηγική του στο πέρασμα του χρόνου.

Αν ανατρέξεις στο διαδίκτυο είναι σίγουρο ότι θα βρεις εκατοντάδες άρθρα που έχουν γραφτεί υποσχόμενα τον δρόμο της επιτυχίας. Συστήματα, στρατηγικές και κόλπα για να νικήσεις τη γκανιότα των στοιχηματικών εταιριών περιμένουν να τα αναζητήσεις ειδικά αν ξεκινάς τώρα την ενασχόλησή σου με το στοίχημα. Υπάρχουν ωστόσο έξυπνα tips που δεν θα σε πάνε κατευθείαν στο ταμείο αλλά θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει υπεύθυνο και διασκεδαστικό μέχρι το τέλος. Ας δούμε συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα από αυτά.

Επιλογή νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας.

Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για το στοίχημα στην χώρα μας δεν επιτρέπει στον παίκτη να κινηθεί στην παραβατικότητα. Η λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες είναι συγκεκριμένη και η επιλογές σας πρέπει να είναι μέσα από αυτή. Αν θέλετε να υπάρχει αξιοπιστία και ασφάλεια στο παιχνίδι σας δεν έχετε παρά να ανοίξετε λογαριασμό σε μία ή περισσότερες Online στοιχηματικές εταιρίες απολαμβάνοντας στο έπακρο τα προνόμια που σας προσφέρουν.

Στατιστικά και προγνωστικά ποδοσφαίρου

Μην αφήνεις την τύχη να αποφασίζει για το παιχνίδι σου. Μελέτησε προσεκτικά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στη Novibet και πάρε τις σωστές αποφάσεις. Σε όλες τις πλατφόρμες τα στοιχηματικά γεγονότα συνοδεύονται από στατιστικά και πληροφορίες σχετικά με τις αναμετρήσεις που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Αν βέβαια ο προϋπολογισμός σου το επιτρέπει μπορείς να γίνεις συνδρομητής σε έγκυρες σελίδες tipsters όπου μπορείς να βρεις στοιχήματα με αξία για το κουπόνι σου.

Όρισε εξαρχής το budget

Η διαχείριση του Budget που μπορείς να διαθέσεις για το στοίχημα είναι κομβικός παράγοντας στο παιχνίδι σου. Όρισε εξαρχής το ποσό που είσαι σε θέση να διαθέσεις προς στοιχηματισμό και μείνε σταθερός στις αποφάσεις σου. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπεράσεις τα όρια δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητά σου. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν κυλάνε ομαλά στο παιχνίδι σου θα πρέπει να είσαι σε θέση να σταματήσεις όσο ακόμα ελέγχεις την κατάσταση.

Πειθαρχία και Υπεύθυνο παιχνίδι

Η επιτυχία στο στοίχημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το υπεύθυνο παιχνίδι και την αυτοπειθαρχία που πρέπει να χαρακτηρίζει τον παίκτη σε κάθε φάση του στοιχηματισμού. Ο καλός παίκτης είναι έτοιμος να διαχειριστεί την αποτυχία και να αποφύγει ένα tilt που θα τον στείλει στο καναβάτσο. Αν δεν μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος με τα συναισθήματά σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με το στοίχημα. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να την αποδεχτείς αν θέλεις σε βάθος χρόνου να είσαι ο μεγάλος νικητής. Παίξε μέσα στα όρια και πόνταρε μόνο όταν είσαι σίγουρος πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς να στοιχηματίζεις σε ότι σου προσφέρουν με τα γνωστά οδυνηρά αποτελέσματα ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Μπόνους και προσφορές από στοιχηματικές εταιρίες

Σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν νέους παίκτες στις πλατφόρμες τους οι online bookmakers προσφέρουν γενναία bonus που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Δοκίμασε free bets ή bonus για νέες καταθέσεις και δες το υπόλοιπο των χρημάτων σου να αυξάνει σημαντικά. Οι περισσότερες προσφορές ωστόσο συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις γεγονός που χρειάζεται προσοχή. Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη στα συγκεκριμένα ποσά θα πρέπει να έχετε εκπληρώσει κάποιες συνθήκες. Μελετήστε προσεκτικά σε ποιες προωθητικές ενέργειες μπορείτε να συμμετέχετε προκειμένου στο τέλος να μπορέσετε να αποσύρετε τα κέρδη σας.

Αναζήτησε value bets στο κουπόνι του στοιχήματος

Όσο παίζεις σε μία στοιχηματική εταιρία θα συνειδητοποιείς πως οι αποδόσεις που αρχικά ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Βασισμένες σε έναν μαθηματικό αλγόριθμο προσφέρονται στον παίκτη που πρέπει να αποφασίσει αν έχουν αξία να τις ακολουθήσει ή όχι. Εκεί έρχεται ο παίκτης να κρίνει με βάση τα στατιστικά ή τις πληροφορίες που έχει συλλέξει αν υπάρχει value bet σε ένα γεγονός. Παίξτε με τις διακυμάνσεις των bookmakers και αποκτήστε το πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more