Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΤΟΥΣΗΣ: Η νέα γενιά στο πλευρό του Γ. ΜουράτογλουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ανήκει στην νέα και ελπιδοφόρα γενιά της Έδεσσας και διακρίνεται για την πολύπλευρη δράση του στην καθημερινότητα της πόλης.
Η προσωπικότητα του αναγνωρίζεται από όλους και γι'αυτό ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Μουράτογλου, τον κάλεσε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Σήμερα την ανακοινώνει και επίσημα, επιθυμώντας να βρεθεί από μέλος της Δημοτικής Ενότητας, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.
Να τι λέει ο Χρήστος Παπατούσης:
"Ανήκω σε μία γενιά, που από τα πρώτα της παραγωγικά βήματα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο κρίσεις, την οικονομική κρίση του 2010 και την πανδημία του Covid-19. Σε μία γενιά που δε βρήκε σχεδόν τίποτα έτοιμο, που της είπαν ότι θα είναι η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα απ’ την προηγούμενη.
Είμαστε όμως ταυτόχρονα, η ίδια γενιά, που στη συντριπτική της πλειοψηφία, αποφάσισε να μείνει στον τόπο της, να παλέψει σε αντίξοες συνθήκες, αναζητώντας νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα και συνέβαλε καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων.
Απευθύνομαι λοιπόν, σε όλους εμάς, που έχουμε κουραστεί από τη στείρα αντιπαράθεση και το φτηνό λαϊκισμό. Που η συζήτηση για το ποιος φταίει ή ποιος τα έκανε χειρότερα, δεν μας αγγίζει πια. Απευθύνομαι κυρίως σε εμάς που αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια στιγμή οι κάλπες κλείνουν, τα μικρόφωνα σβήνουν, οι αφίσες κατεβαίνουν και τότε ξεκινά το πιο όμορφο ταξίδι. Αυτό της δημιουργίας ενός δήμου, πιστού σε ευρωπαϊκά πρότυπα και πρακτικές, μέσα στον οποίο θα χαιρόμαστε να ζούμε, να εργαζόμαστε και να δημιουργούμε.
Σε αυτό το ταξίδι σας καλώ συνοδοιπόρους, με πρώτο σταθμό την Κυριακή 8 Οκτωβρίου."
Χρήστος Παπατούσης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Γιάννης Μουράτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more