Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου «Συνεργασίας Ευθύνης»



Με την ευλογία της Εκκλησίας και παρουσία πλήθους κόσμου και όλων των υποψηφίων της Συνεργασίας Ευθύνης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Συνεργασίας Ευθύνης». Στη σεμνή τελετή εγκαινίων, που δεν είχε εορταστικό χαρακτήρα λόγω της θεομηνίας που έχει πλήξει τη χώρα και των απωλειών σε ανθρώπινες ζωές, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πέλλας, κ. Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Γκλαβάκης και ο πρώην Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άριστα για πολλά χρόνια. Τις ευχές του έστειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύσης Σταμενίτης, που βρίσκεται με κυβερνητικό κλιμάκιο στη Θεσσαλία.
Δυστυχώς τα εγκαίνια έγιναν μέσα στο ζοφερό κλίμα των ημερών και τα δεινά που έχουν δημιουργηθεί από τις πλημμύρες και νωρίτερα από τις πυρκαγιές, γι’ αυτό στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους πληγέντες, μαζί με τη βοήθεια που στείλαμε εχθές.
Σε ότι αφορά στη στελέχωση του συνδυασμού έχουμε συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο νίκης, καθώς είναι το πληρέστερο ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτηθεί όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά. Θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα και από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των στελεχών της «Συνεργασίας Ευθύνης» και όλων των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more