Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα μήνυμα καρδιάς από τον Δ. Δουρβάνη!!!


 Ένα μήνυμα μέσα από την καρδία του έστειλε ο Δημήτρης Δουρβάνης, γνωστός Εδεσσαίος που διακρίνεται για το ήθος του, την ανιδιοτέλεια του αλλά και την προσφορά του στον πολιτισμό αυτού του τόπου. Ο ίδιος μάλιστα δεν διστάζει να παίξει στο σανίδι του Εδεσσαϊκού θεάτρου γνωστούς ρόλους ενώ σίγουρα αυτό που τον έχει χαρακτηρίσει ο είναι περιβόητος ΖΗΚΟΣ. Ο Δημήτρης Δουρβάνης λοιπόν πήρε θέση και έστειλε ένα μήνυα καρδιάς για τον Σάκη Γιάννου εν όψει  των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Σάκης Γιάννου, αδελφός του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου, κατέρχεται υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική κοινότητα  Έδεσσας. Στον πλευρό του Σάκη Γιάννου λοιπόν ο Δημήτρης Δουρβάνης. Διαβάστε την ανάρτηση του:

Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση με οδηγεί να ψηφίσω έναν δεύτερο πατέρα σ' αυτές τις εκλογές. Επιλέγω ευσυνείδητα τον Αθανάσιο (Σάκη) Γιάννου γιατί έτσι τον νιώθω. Σαν τον πατέρα μου.
Οι βλάχοι όχι απλά θα πρέπει να στηρίξουν έμπρακτα τον Σάκη Γιάννου σ' αυτές τις εκλογές, επιβάλλεται να τον φτάσουν πολύ ψηλά σε σταυρούς.
Συνεργασία ευθύνης - Ψήφο στην ευθύνη, στην ιστορία, γιατί ιστορία θα γράψετε στο ξημέρωμα της 9ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more