Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 



Ο Προσυνεδριακός διάλογος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται σε εξέλιξη. Με περιφερειακές και νομαρχιακές συνεδριάσεις μελών σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή και παρουσία στελεχών του κόμματος, καθώς και με περιοδείες του Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με απόφαση και της Κεντρικής Επιτροπής θα διεξαχθεί από τις 22 ως τις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.  Με βάση την πορεία στο συνέδριο, προχωρά και η ανάδειξη νέων συντονιστικών σε κάθε Οργάνωση Μελών, όπως και στην εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

Η Ν.Ε. Πέλλας ενημερώνει πως η ΥΠΟΒΟΛΗ των ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Ο.Μ., της Ν.Ε. ν. Πέλλας, καθώς και τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο λήγει την

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/2  και ώρα 7:00μμ.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέσω mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΟΜ του νομού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας nomarxiakipellas.syriza@gmail.com, ή με απευθείας επικοινωνία με τους Συντονιστές της Ν.Ε. και των Ο.Μ. όπου ανήκουν.

Οι εκλογές διεξάγονται 17 και 18 Φεβρουαρίου με ανακοίνωση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more