Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Το σκηνικό των επόμενων εκλογών και η σίγουρη υποψηφιότητα του Α. Αντωνίου!!!


 


Μπορεί να απέχουν περίπου 20 μήνες  οι εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας, παρόλα αυτά η διοίκηση του Αστέριου Αντωνίου με τον ίδιο επικεφαλής, έχει σκοπό και στόχο να συνεχίσει την αγώνα και την διοίκηση για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο της Πέλλας. Φυσικά και οι όποιες πληροφορίες κυκλοφορούν ότι δήθεν υπάρχει διαδοχή στο σχήμα ή κόλλημα εκλογιμότητας από πλευράς του Προέδρου, βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας.

Έτσι σήμερα το σκηνικό είναι συγκεκριμένο καθώς ο τωρινός πρόεδρος Αστέριος Αντωνίου κατεβαίνει με μια νέα «ομάδα» ανθρώπων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται όλο το διοικητικό συμβούλιο ενώ θα εμπλουτιστεί και με νέες παρουσίες.

Επί της ουσίας δεν υπάρχει κανείς είτε μέσα είτε έξω από το ποδόσφαιρο που να αμφισβητεί την ηγεσία Αντωνίου που έχει διανθιστεί και από την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Βέβαια τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πολλά, αλλά σαφώς χρειάζεται προσμονή και επιμονή ώστε να υπάρξουν ομάδες που να μπορέσουν να αγωνιστούν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι μετά από μια χρονιά που στην Γ Εθνική δεν υπήρξε εκπρόσωπος, σήμερα έχει διορθωθεί με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να δίνει μάχη για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more