Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τετ-α-τετ Σταϊκούρα-Παπασταύρου και Βαρβιτσιώτη-Παπανικολάου στην εκδήλωση της ΝΔ.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα υπουργικά στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στην εκδήλωση του κόμματος στο Athos Palace στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Ο φακός της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Χαλκιδικής "Θέμα" ήταν εκεί και φωτογράφησε κάποιες από τις μίνι συζητήσεις:

Τετ-α-τετ Σταϊκούρα-Παπασταύρου
ΦΩΤΟ 1: Συζήτηση αρκετών λεπτών είχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον στενό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρο. Τα δύο στελέχη της ΝΔ εκμεταλλεύτηκαν το μικρό χρονικό διάλειμμα που είχαν στην εκδήλωση προκειμένου να συζητήσουν και να σχολιάσουν τις ομιλίες των κ. Παπαμιμίκου, Μολυβιάτη, Βαρβιτσιώτη και Σαμαρά που είχαν προηγηθεί.


Από την συζήτηση δεν έλειψε και ο σχολιασμός των οικονομικών θεμάτων, κυρίως για τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι που δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν έως σήμερα την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

 Τετ-α-τετ Βαρβιτσιώτη-Παπανικολάου


ΦΩΤΟ 2: Την ευκαιρία να συνομιλήσουν έστω και για λίγα λεπτά είχαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γλυφάδας και πρώην Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου.

Κυρίαρχο θέμα της μικρής συζήτησής τους ήταν οι ομιλίες των των κ. Παπαμιμίκου, Μολυβιάτη, Βαρβιτσιώτη και Σαμαρά που είχαν προηγηθεί. Οι δύο άνδρες,μετά την συνομιλία τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κασίδης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more