Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αιχμές Γεωργιάδη προς Τζιτσικώστα: Οι ηγέτες δεν κερδίζουν κρυπτόμενοι!

adwnis
Οι αντιπαραθέσεις στην κούρσα διαδοχής για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας οξύνονται.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές τόσο εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα όσο και εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Αναφερόμενος στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όποιος θέλει να αναδειχτεί σε αληθινό ηγέτη δεν μπορεί να δοξάζεται «κρυπτόμενος».
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε ευθέως τον Απόστολο Τζιτζικώστα να εκφράσει δημόσια τις θέσεις του για σημαντικά θέματα που αφορούν τη βόρεια Ελλάδα, όπως τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στις Σκουριές και την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Είπε μάλιστα πως θα αρχίσει τη δική του προεκλογική περιοδεία από τις Σκουριές, για να συμπαρασταθεί στους μεταλλωρύχους αλλά και για να δείξει τη στήριξη του στις επενδύσεις που δημιουργούν δουλειές.
Επικαλούμενος μάλιστα τη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα, ο πρώην υπουργός σχολίασε με νόημα πως ένας «ηγέτης δε νικά κρυπτόμενος, αλλά εμφανιζόμενος», καθώς αν μείνει στη σκιά αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ αν επικρατήσει φανερά «όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν».
Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε την απόφαση της ΝΔ να υποστηρίξει απόλυτα τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή πριν την προκήρυξη των εκλογών, αλλά και την όλη προεκλογική στρατηγική του κόμματος.
Τέλος, ο ίδιος εκτιμά πως θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν ντιμπέιτ, για να μάθει ο κόσμος τις θέσεις του κάθε υποψήφιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more