Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός κρύβεται πίσω από τον ιό ΖΙΚΑ!

classified
Όπως σας είχαμε αναφέρει με παλαιότερο άρθρο, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, ο ιός Ζίκα είχε ανακαλυφθεί κι αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα του Ιδρύματος Ροκφέλερ.
Μάλιστα ο ιός είχε απομονωθεί για πρώτη φορά το 1947, από μία μαϊμού του είδους μακάκα, η οποία είχε τοποθετηθεί σε κλουβί στο Δρυμό Ζήκα της Ουγκάντα από επιστήμονες του Ιδρύματος Ροκφέλερ.
Το ίδρυμα Ροκφέλερ ήταν η βασική πηγή χρηματοδότησης των ερευνών κοινής γνώμης και ψυχολογικού πολέμου, στην περίοδο μετά τη δεκαετία του 1930 αλλά και μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Επίσης, εκείνη την περίοδο, αρκετές έρευνες που χρηματοδοτούσε το Ίδρυμα ήταν γύρω από τη γενετική.
Το Ίδρυμα προέβαλλε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του, προκειμένου να διαμορφωθεί το κατάλληλο ψυχολογικό περιβάλλον των ΗΠΑ και να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση, προκειμένου να εμπλακούν στον τότε παγκόσμιο πόλεμο. Παράλληλα θα επιχειρούσε να κηρύξει και ψυχολογικό πόλεμο, καταπιέζοντας τη δυσαρέσκεια των λαών άλλων χωρών, κυρίως της Λατινικής Αμερικής.
Ένα λοιπόν από τα πειράματα του Ιδρύματος περιελάμβαναν και τον ιό Ζίκα, ο οποίος απέκτησε τον μεταδοτικό κι επικίνδυνο χαρακτήρα που γνωρίζουμε σήμερα. Μάλιστα τα ανώτερα στελέχη του Ιδρύματος δήλωναν ικανοποιημένα για την ανακάλυψη που είχε λάβει χώρα εκείνο το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more