Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





Συνελήφθη  τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 42χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για λαθρεμπορία.

· Συνελήφθη  σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για το αδίκημα της απάτης.

· Συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 5.000 Ευρώ, για το αδίκημα της παραχάραξης.
 τα ξημερώματα στις Σέρρες, 32χρονος κατά την είσοδό του στην πολυκατοικία που διέμενε, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more