Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Συνελήφθη  σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βέροιας, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.  
· Συνελήφθησαν σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 30 ετών, για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε δύο αγροτικές περιοχές στην Πέλλα συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,70 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.  
· Συνελήφθη  σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 39χρονος ημεδαπός, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 157,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
· Συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ένας 21χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 66 γραμμαρίων, την οποία όπως διαπιστώθηκε μετέφερε από τη Βουλγαρία νωρίτερα την ίδια ημέρα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Συνελήφθη χθες (14-07-2016) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και 15 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

 στο 12ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Σκύδρας σε περιοχή της Ημαθίας, σημειώθηκε σύγκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε 37χρονη υπήκοος Αλβανίας και Δ.Χ. Λεωφορείου που περιπτώσεων κλοπής.  οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό 25 επιβάτες, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 37χρονης  οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. οπής. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more