Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τα Tweets της ΝΔ

                                                    
 
·        
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε  στη Βουλή, στη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας με την Cosco.

·         Φέρατε ένα κατεπείγον νομοσχέδιο για την Cosco για να ικανοποιήσετε την κομματική σας πελατεία. Ξεπερνάτε κάθε όριο αναξιοπιστίας.

·         Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε επενδύσεις. Με τις πονηριές σας, διώχνετε επενδύσεις, κάνετε κακό στη χώρα.

·         Ποτέ στην ιστορία του Κοινοβουλίου καμία κυβέρνηση δεν έχει αθετήσει την υπογραφή της σε διακρατική συμφωνία. Διασύρατε τη χώρα.

·         Τώρα που οι επενδύσεις έπρεπε να είναι η 1η σας προτεραιότητα, κάνετε ό,τι μπορείτε για να διώξετε τους λίγους επενδυτές που έχουν απομείνει.

·         Κε Δρίτσα τα πιστεύατε αυτά που λέγατε για τον ΟΛΠ; Και αν τα πιστεύετε τί κάνετε ακόμη στη θέση σας;

·         Αποτύχατε και στις επενδύσεις. Έχετε αποτύχει παντού.

·         Δεν μπορώ να δεχτώ δήθεν ιδεολόγους που πουλάνε αριστεροσύνη και ήθος ενώ κάνουν τα πάντα για μερικές ακόμη στιγμές εξουσίας.

·         Οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας εξαντλούνται. Όλοι αντιλαμβάνονται τη ζημιά που προκαλέσατε. Την αντιλαμβάνονται γιατί τη βιώνουν.

·         Η πραγματικότητα είναι ισχυρότερη από την προπαγάνδα σας. Ακόμα και η κομματική σας εφημερίδα έχει offshore στο μετοχολόγιο της.

·         Η χώρα δεν έχει ανάγκη έναν ακόμη εκλογικό νόμο. Η χώρα έχει ανάγκη εκλογές. Έχει ανάγκη επιτέλους μια σοβαρή κυβέρνηση.


·         Πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα σας εγκαταλείψει για πάντα στο χθες και θα σας θυμάται σαν ένα κακό εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more