Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Σκηνές σοκ έξω από το κέντρο μεταναστών στα Γιαννιτσά!

Άρχισαν τα όργανα κατά τα φαινόμενα μιας και εξοργισμένοι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο κέντρο κράτησης Μεταναστών στα Γιαννιτσά έκλεισαν την Εθνική οδό για λίγο πριν από περίπου 2 μέρες πραγματοποιώντας διαμαρτυρία. Η αιτία όμως που το έκαναν αυτό μας ξεπερνά. Στις 3 Αυγούστου το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποίησε σφαγή στο ΙΡΑΚ. Μάλιστα είχαν και εκτυπωμένα χαρτιά στα Αραβικά που σύμφωνα με την μετάφραση έγραφαν τα παρακάτω:



"Σαν σήμερα τις 3-8-2014, το Ισλαμικό κράτος πραγματοποίησε κατά των Γιαζιντί (θρησκευτική παράταξη στο Ιράκ) σφαγή 5.000 ατόμων απαγάγοντας 3.000 γυναίκες σκοτώνοντας μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Κάνουν έκκληση και ζητούν την βοήθεια από την εκκλησία και τον ελληνικό λαό, όπως επίσης και τα Μ.Μ.Ε. να γίνει γνωστό το γεγονός αυτής της γενοκτονίας που επαναλήφθηκε 74 φορές, όπως τονίζουν.

Σημειώνουν επίσης ότι μια φορά έγινε στο Ισραήλ, όπως και για τον μικρό Σύριο που βρέθηκε πνιγμένος, όλα τα κανάλια του πλανήτη το ανέδειξαν, αλλά μέχρι και η Μέρκελ ενδιαφέρθηκε.

 Ζητάνε βοήθεια από την ανθρωπότητα αυτή την επικίνδυνη περίοδο που ούτε μπορούν να πάνε στην Ευρώπη αλλά ούτε μπορούν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους το Ιράκ, φοβούμενοι το Ισλαμικό κράτος".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more