Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αστυνομικά νέα



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η προαναφερόμενη χθες (08-08-2016) τα ξημερώματα μαζί με συνεργό της αφαίρεσε από  διάδρομο πολυκατοικίας στο Κιλκίς ένα παιδικό καρότσι, το οποίο φόρτωσαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει πλησίον με το οποίο και διέφυγαν.

Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου – αερίου, για το οποίο δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή. 


Συνελήφθη χθες (08-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος λίγο νωρίτερα ενεπλάκη σε οδικό τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών. 

· Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, 5 μηνών και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.




Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκιδικής, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

· Συνελήφθη χθες (08-8-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 32χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην ταράτσα του σπιτιού του μέσα σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο και εκριζώθηκε.
· Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
· Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο με καπνό. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more