Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝΑποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

Σε αυτή τη χώρα, το ΘΡΑΣΟΣ ορισμένων δεν έχει όριο.
Μας έχουν για πολύ «γκαου», και έτσι μας κοροϊδεύουν και εμείς, δε δίνουμε σημασία αλλά αντίθετα, τους χαϊδεύουμε ενώ θα έπρεπε να τους διαολοστείλουμε,να μην τους ξαναδούμε σε αυτή τη χώρα.
Χρόνια γράφω για την υγεία στη χώρα μας, για το ΧΑΛΙ της, την ΔΙΑΛΥΣΗ της, για ΟΛΟΥΣ εκείνους που ευθύνονται για αυτό το χάλι που τελειωμό δεν έχει, αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ προτιμούν να χειροκροτούν χρώματα και κόμματα, από το να αγωνίζονται και να τιμωρούν όλους εκείνους που έπαιξαν και παίζουν με τις ζωές μας.
Αυτή η τακτική λοιπόν, η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ μας, τους έδωσε κάθε δικαίωμα όχι μόνον να μας κάνουν όλα αυτά που κάνουν, όχι μονό να καμαρώνουν (ναι το έχουν κάνει) και καλά για τα «έργα» τους στην υγεία, αλλά και να ρίχνουν ΕΥΘΥΝΕΣ (άκουσον ,άκουσον) σε κάθε κατεύθυνση, ΠΛΗΝ της δικής τους.
Διαβάστε Συνέλληνες και ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ, διαβάστε και χειροκροτήστε το ΘΡΑΣΟΣ τους και την βλακεία ΜΑΣ….
Το ΘΡΑΣΟΣ τους για όλα όσα λένε, και την ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ που τους το επιτρέπουμε…
«“Πυρά” Ν.Δ. για την κατάσταση στο ΕΣΥ
Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για την κατάσταση στο ΕΣΥ, εξαπολύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τα συγκεντρωτικά στοιχεία που δημοσίευσε προσφάτως η ΠΟΕΔΗΝ .
Η Ομοσπονδία, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ελλείψεις προσωπικού κάτω από το όριο ασφαλείας, ελλείψεις υγειονομικού υλικού, φαρμάκων και ασθενοφόρων, ασθενείς που αγοράζουν μόνοι τους τα υλικά για τη θεραπεία τους, κλειστά χειρουργεία, κλειστές Μ.Ε.Θ., κλινικές που υπολειτουργούν, εργαστήρια που λειτουργούν με “δανεικό προσωπικό”, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σε 50 δημόσια νοσοκομεία.
«Τα στοιχεία που δίνει η ομοσπονδία απεικονίζουν δραματικές καταστάσεις, αβάστακτη ταλαιπωρία και προπάντων σοβαρούς κινδύνους για όσους έχουν ανάγκη περίθαλψης. Αποδεικνύουν πως έθαψαν το Ε.Σ.Υ. “3 μέτρα κάτω από τη γη”, όπως έλεγε ο κ. Πολάκης ότι θα κάνει στους δημοσιογράφους» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.
«Με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι ούτε εθνικό ούτε σύστημα. Αποσαρθρώθηκε και καταρρέει – μαζί με το μύθο της κοινωνικής ευαισθησίας – με αποτέλεσμα κάθε μέρα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές» τονίζει και καλεί τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς και τα κόμματα που συγκυβερνούν να εγκαταλείψουν τις αυταπάτες και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
«Είναι υπόλογοι και για την ταλαιπωρία των ασθενών και για τους κινδύνους που αφορούν την ίδια τη ζωή τους. Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο» καταλήγει.»
ΠΗΓΗ: virus.com.gr
Ρε αυτοί θα μας τρελάνουν…
Αλήθεια «κύριοι», θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ να μιλήσουμε για …. ΕΥΘΥΝΕΣ και ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ να θυμηθεί ο κοσμάκης ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ ο κοσμάκης να θυμηθεί (δεν το έχει ξεχάσει) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ο Θεός να τους κάνει) ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ ο κοσμάκης να θυμηθεί ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ ο κοσμάκης να θυμηθεί ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ ο κοσμάκης να θυμηθεί τη ΛΙΣΤΑ ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΣΠΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ ο κοσμάκης να θυμηθεί ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;
Θέλετε ΣΙΓΟΥΡΑ να θυμηθεί αυτά και άλλα πολλά ο κοσμάκης, όπως για παράδειγμα ΠΟΙΟΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΟΧΙ ΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ;
Αντί να συνεχίζετε την ΑΧΡΗΣΤΗ πολιτική σας καλύπτοντας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΩΕΣ,  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…
Η υπομονή του κοσμάκη στράγγιξε…..
Και πριν βιαστούν κάποιοι να πουν πως υποστηρίζω την σημερινή κυβέρνηση, θα πω πως οι σημερινοί, ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
Θα επανέλθω….

Βασίλης Τσούγκαρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου