Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της 17ης Οκτωβρίου, επετείου απελευθέρωσης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό. Αποτέλεσμα εικόνας για παρέλαση Σκύδρα
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις του επετειακού  εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων. Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.                             

Ώρα 10:00΄, Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.
Ώρα 10:15΄,στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Σκύδρας εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από τον εκπαιδευτικό  κ. Νικόλαο Μόσχου, Φιλόλογο του Γυμνασίου Σκύδρας.
Ώρα 10:30΄, Τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών από τη Δήμαρχο Σκύδρας και τον Στρατηγό – Διοικητή της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
Ώρα 10:40΄, Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.
Ώρα 10: 55΄, Δεξίωση στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Τα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας(1ο, 2ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Σκύδρας) καλούνται να παραστούν με τη σημαία και το σύνολό των μαθητών τους.
Οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκύδρας Α΄βάθμιας και Β΄βάομιας Εκπαίδευσης (πλην των Νηπιαγωγείων) καλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και στην κατάθεση στεφανιών με τη σημαία και τους παραστάτες.
Τα καταστήματα της Σκύδρας, μετά από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Σκύδρας,
θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17-10-2016, από τις 08:00΄το πρωί έως τις 11:30΄π.μ.
Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου 2016.
Τελετάρχης ορίζεται ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου