Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Πανέτοιμη η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας για την επίσκεψη Π. Παυλόπουλου στην Έδεσσα

Μόλις το Μάιο που μας πέρασε ξεκίνησε η προετοιμασία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Έδεσσας.
Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ετοιμαστούν τα 28 μέλη της Φιλαρμονικής να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέσα σε λίγους μήνες, διότι κάποιοι από τους μουσικούς δεν γνώριζαν τα μουσικά όργανα που παίζουν σήμερα και κάποιοι άλλοι δεν γνώριζαν καθόλου μουσική!
Όμως η παρουσίαση της φιλαρμονικής μας στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Απελευθέρωσης της Έδεσσας ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον Αρχιμουσικό κ. Λάκη Σαμαρά, που ενέπνευσε τους μουσικούς και μετά από πολλές πρόβες και μεγάλη προσπάθεια είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους την 18η Οκτωβρίου.
Το γεγονός ότι η πρώτη εμφάνιση της Φιλαρμονικής μας θα γίνει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης, ατσαλώνει τη θέληση του αρχιμουσικού και των μουσικών να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.
Ήδη πραγματοποιήθηκε πρόβα στους δρόμους της πόλης, που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα και πάρα πολύ καλά σχόλια.
Η ορχήστρα είναι έτοιμη! Την 18η Οκτωβρίου 19 πνευστά και 9 κρουστά, υπό τη διεύθυνση του Λάκη Σαμαρά, θα συνοδέψουν με ρυθμό και αρμονία την παρέλαση των παιδιών μας.
Καλή αρχή και προπάντων καλή συνέχεια στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου