Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ραντεβού στα τυφλά η πρόσκληση για την Αυριανή σύσκεψη στην Έδεσσα με τη συμμετοχή του Α. Τζιτζικώστα



Αποτέλεσμα εικόνας για Περιφερειακοί σύμβουλοι Πέλλας 
Σαν ένα ραντεβού στα τυφλά θυμίζει η πρόσκληση που έδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην Έδεσσα καθώς κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποιό θα είναι το ουσιαστικό θέμα. Η πρόσκληση ανάφερει τα ακόλουθα:


Σας προσκαλώ σε συνάντηση  εργασίας με θέμα τη λειτουργία  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και την συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα συσκέψεων στο Διοικητήριο (Έδεσσα, 5ος όρ.) στις 12:30.


Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για τη συμβολή σας στην προώθηση της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.


Με email κάλεσαν τους περιφερειακούς συμβούλους
άξιο αναφοράς το γεγονός ότι με email και χωρίς καμιά τηλεφωνική συζήτηση κάλεσαν και τους 4 περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας Λάκη Βασιλειάδη, Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελλα και Πέτρο Ζέρζη. Ακόμη και οι ίδιοι δεν γνώριζαν το τι μέλει γενέσθαι. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά. Καταρχήν αν θα παρουσιαστεί και επίσημα η νέα αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα Αηδονά. Αν θα ανατεθεί στους περιφερειακούς συμβούλος αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής καθώς η κα Αηδονά ήδη έχει ένα βαρύ χαρτοφυλάκιο, όπως είναι αυτό της αντιπεριφέρειας οικονομικών, και δεν γνωρίζει σε καμιά περίπτωση τα προβλήματα του νομού Πέλλας. Ο κος Τζιτζικώστας βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο δεν δείχνει για την ώρα πρόθυμος να το αντιμετωπίσει καθώς φαίνεται ότι πατά σε δυο βάρκες, καθώς από την μια θέλει να διατηρήσει ισορροπίες και από την άλλη στερεί την Πέλλα από μια θέση που της ανήκει και που ως τώρα θεωρείται προσβολή να ορίζεται αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ένα πρόσωπο που εκλέγεται στην Θεσσαλονίκη. Επιτέλους πρέπει να καταλάβει η Θεσσαλονίκη ότι δεν είναι μονοπώλιο και πως όλες οι περιφερειακές ενότητες έχουν δικαίωμα τουλάχιστον να διατηρούν τις εξουσίες τους καί όχι να καπελώνονται από λογικές και πολιτικές που παραπέμπουν στην καμαρήλα και στις βαρωνείες. Έως εδώ η κοροϊδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more