Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Και πριν βιαστούν να χαρούν κάποιοι «Ελληνάρες», ΚΑΙ η χώρα μας είναι στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ και μάλιστα, χάρη στις κυβερνήσεις της, κοντεύει να χτυπήσει «πρωτιά», αλλά γι αυτό θα μιλήσουμε σε άλλο χρονογράφημα, γιατί θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ….
Πάμε λοιπόν να δούμε ένα άρθρο, ΕΜΕΙΣ, που κάνουμε σαν τρελοί να είμαστε «ευρωπαίοι», που αντιγράφουμε από ΟΛΟΥΣ τους ξένους ΟΛΑ τα στραβά τους για να δείξουμε πως προοδεύουμε (και καλά) σαν λαός, που ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ μας τα χαλάσαμε στον βωμό της προόδου τρομάρα μας.
Διαβάστε Συνέλληνες, και ψαχτείτε, ΜΗΠΩΣ και αυτά που περιγράφει το άρθρο, αναφέρονται στη γειτονιά σας…..
«EKΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ…
Τουλάχιστον τα μισά από τα 65 εκατομμύρια παιδιά με αναπηρίες σε όλο τον κόσμο που είναι σε σχολική ηλικίας βρίσκονται μακριά από τις σχολικές τάξεις διότι προϋπολογίζονται λίγα ή και καθόλου χρήματα για τις ανάγκες τους, ανέφερε σε έκθεσή της σήμερα μια οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες.
Η οργάνωση Light for the World, η οποία υποστήριξε την έρευνα, επεσήμανε ότι το στίγμα και η παραπληροφόρηση σχετικά με τις αναπηρίες καθώς και η έλλειψη στοιχείων για τον αριθμό των παιδιών με ειδικές ανάγκες συμβάλλουν στο πρόβλημα.
«Οι άνθρωποι δεν τα αντιμετωπίζουν ως μια επένδυση που αξίζει τον κόπο», δήλωσε η Ναφίσα Μπάμπου σύμβουλος για την εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμού της Light for the World. «Για παράδειγμα, πολλοί πιστεύουν ότι δεν έχει νόημα να επενδύονται χρήματα στην εκπαίδευση των ατόμων με αναπηρία, καθώς δεν μπορούν να εργαστούν», εξήγησε.
Η οργάνωση επεσήμανε ότι οι πιο φτωχές χώρες του κόσμου χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα εξαιτίας της έλλειψης σχολείων και θέσεων εργασίας για άτομα με αναπηρίες.
«Τα παιδιά με αναπηρίες μένουν πάντα πίσω και οι επιπτώσεις τόσο για αυτά όσο και για τις οικονομίες μπορεί να είναι καταστροφικές», εξήγησε η Τζούλια ΜακΓκέον της οργάνωσης Handicap International.
Η έκθεση του International Disability and Development Consortium αναφέρει ότι η εξαίρεση των παιδιών με αναπηρίες αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, που στοχεύουν στη διασφάλιση μιας ίσης ποιότητας εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς ως το 2030.
Τον Σεπτέμβριο μια έκθεση της UNICEF ανέφερε ότι παγκοσμίως ο τομέας της εκπαίδευσης υποχρηματοδοτείται, ενώ και η διεθνής βοήθεια για την εκπαίδευση μειώνεται.»
ΠΗΓΗ: bangladeshnews.gr
ΛΟΙΠΟΝ Συνέλληνες πως σας φάνηκε;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΔΩ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ;
Επειδή δεν αναφέρει την Ελλάδα, θαρρείτε πως δεν συμβαίνει το ίδιο ΧΑΛΙ και εδώ; Είδατε πολύ καλά νομίζω ΠΩΣ αντιμετωπίζει τα Άτομα Με Αναπηρίες το κράτος μας (θα έχουμε σύντομα ΠΟΛΛΑ άρθρα – Καταγγελίες). ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΙ και ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (λέξη και πραγματικότητα ΑΓΝΩΣΤΕΣ για ΟΛΕΣ τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις των ρουσφετιών και της μασας) υποτίθεται πως υπάρχουν στην χώρα για παιδιά με αναπηρίες.
Και ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ, Η ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ, Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ ΚΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ (μεταφορικά και κυριολεκτικά).
Ένας παππούς είχε πει πως «είμαστε λύκοι που τρώμε το διπλανό μας, και μόλις τελειώσουν οι σάρκες του, θα κατασπαράξουμε τους εαυτούς μας»….
Ο Θεός να τον συγχωρέσει, έφυγε 109 ετών, και τα μυαλά του ήταν στη θέση τους…. Τελικά, βαλθήκαμε ΟΛΟΙ να αποδείξουμε πόσο δίκιο είχε….
Θα επανέλθω σύντομα, γιατί έχουμε πολλά να πούμε…
Μέχρι τότε, τα κόμματα ας πανηγυρίζουν (για το πόσο κορόιδα είμαστε εμείς), για τα ποσοστά τους από τις δημοσκοπήσεις, και ΕΣΥ συνέλληνα, συνέχισε να τα στηρίζεις με την αδιαφορία σου για να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ με την ησυχία τους τους Ανάπηρους αλλά και εσένα.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more