Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το έργο επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος Βιολογικού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.
Έτσι, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των εργασιών αυτού του πολύ σημαντικού έργου για ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας. Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην έκταση τόσο του 2ου όσο και του 1ου κυττάρου και παρακολούθησε τις εργασίες από κοντά. Όπως τον ενημέρωσε εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Άξιον Τεχνική Α.Ε.», οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.
Συγκεκριμένα, έχει ήδη τοποθετηθεί η συνθετική μεμβράνη πάνω από την οποία τοποθετείται άμμος ώστε να ολοκληρωθεί η μονωτική διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζονται τα φρεάτια ελέγχου και το δίκτυο συλλογής των στραγγισμάτων των απορριμμάτων, το οποίο θα καταλήγει στον Βιολογικό.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς υλοποίησης του έργου και τόνισε ότι αυτό το έργο είναι πολύ σημαντικό για τον τόπο μας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Ο προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στα 3.394.691 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου