Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια οι αθλητές-τριες του «Φίλιππου» Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων-νεανίδων».Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλήνιο  πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων-νεανίδων»
Στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων-νεανίδων» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καρδίτσας, στις 30 Σεπτ. 1 και 2 Οκτ 2016 έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 600 αθλητές-τριες με στόχο το βάθρο και συγκεκριμένα την πρώτη θέση που θα τους εξασφάλιζε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά.
Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, έριξαν στην μάχη 8 αθλητές-τριες που κατέκτησαν 4 μετάλλια (2 αργυρά και 2 χάλκινα) μετά από έξι αγώνες.
Οι αθλητές-τριες που διακρίθηκαν είναι:
Αργυρά μετάλλια: Γαβριηλίδου Σεβαστή +68kg, και Κουδέρης Πασχάλης –Ραφαήλ -68Kg.
ενώ τα Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στην ίδια κατηγορία κιλών οι: Ιμβριώτης Γεώργιος και Χατζηκόιτσης Γεώργιος.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσεκούρα Κωνσταντίνα (έχασε μετά από ισοπαλία στον χρυσό πόντο), ο Πλαλής Στέργιος, ο Καράιτσης Χρήστος και ο Δεληπαναγιώτης Γεώργιος.
Ο προπονητής του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης μας είπε: «έγιναν δυνατές και τεχνικές μάχες, μπορούσαμε να έχουμε και δύο χρυσά μετάλλια αλλά κάποιοι αγώνες χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι δύο αθλητές Πλαλής και Χατζηκόιτσης έπαιξαν με κάταγμα στο χέρι, η Τσεκούρα είχε μια άτυχη στιγμή στον χρυσό πόντο, ο Ιμβριώτης έπαιξε μια κατηγορία κιλών πάνω, έτσι δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όμως δεν υπάρχει δικαιολογία, κοιτάμε μπροστά γιατί τα παιδιά μας έχουν ψυχή πρωταθλητή και οι πρωτιές θα έρθουν και πάλι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες, για την προσπάθεια και για τις νίκες τους».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου