Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ ΣΩΚΡΑΤΗΣ΄΄ συνεχίζει με δυναμισμό να γράφει με χρυσά γράμματα την δική του ιστορία στον τόπο μας !


Τίμησε για μία ακόμη χρονιά την εθνική μας επέτειο !


Για μία ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ ΣΩΚΡΑΤΗΣ΄΄ Κρύας Βρύσης τίμησε την εθνική μας επέτειο όπως αρμόζει στο μεγάλο έπος του ΄40 !
Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας πρόσφερε ένα μοναδικό σχεδόν δίωρο πρόγραμμα γεμάτο υπερηφάνεια, συγκίνηση και αρκετή περισυλλογή για το μέλλον της πατρίδας μας.
Η Χορωδία της εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής, η Δημοτική Χορωδία, οι αφηγητές και ομιλητές αλλά κυρίως η εφηβική χορωδία και η εφηβική θεατρική ομάδα του συλλόγου παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο επετειακά τραγούδια, μαρτυρίες, αφηγήσεις και θεατρικά δρώμενα, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν αλλά και να νιώσουν ταυτόχρονα το μεγαλείο του Έλληνα !
Αξίζουν λοιπόν τα συγχαρητήρια όλων μας όλοι οι πρωταγωνιστές, για τις τεράστιες προσπάθειες τους, αλλά κυρίως οι των ρομαντικοί αυτοί συμπολίτες μας μέλη  του συλλόγου, που έχουν καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό και σπουδαίο τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας. Να φέρουν τα νέα παιδιά της περιοχής μας κοντά στον πολιτισμό και τις διαχρονικές αξίες του έθνους μας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής του νομού και συντοπίτης μας Γιάννης Σαχινίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κρύας Βρύσης Παρασκευόπουλος Δημήτρης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Μπαλτζίδης Κών/νος, Σεραίδης Πέτρος, και φυσικά πλήθος κόσμου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more