Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Η ΥΜΑΘ κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά παρούσα στην έκθεση του τουρισμού PhiloxeniaΑποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά 
Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia και της Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Hotelia, που διοργανώνει η ΔΕΘ Helexpo. Παρούσα στην τελετή εγκαινίων ήταν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) δήλωσε:
«Η φετινή Φιλοξένια είναι μια έμπρακτη απόδειξη του πείσματος και της οργανωτικής διάθεσης των Μακεδόνων, για εκσυχρονισμό, για καινοτομία και για την επέκταση των τουριστικών και πολιτιστικών προτάσεών τους. Αποτελεί κοινό μας όραμα να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, να μπορέσουμε να πετύχουμε όχι μόνο την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στη χώρα μας, αλλά να προσελκύσουμε ταυτόχρονα και τουρισμό υψηλότερων απαιτήσεων και κατά κεφαλήν δαπάνης...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου