Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Παρέλαση Εδεσσαϊκού 0-4 στο Μάνδαλο






Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει ο τελικός δείκτης του σκορ. Ο Εδεσσαϊκός πέρασε από την έδρα του Μανδάλου, νικώντας την τοπική ομάδα με 0-4. Άξια αναφοράς οι πολλές και κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν από τους φιλοξενούμενους αλλά και η αδυναμία των γηπεδούχων να πάρουν το κέντρο. Μάλιστα οι καλοί οιωνοί φάνηκαν από νωρίς με τον Βαγγέλη Μεταξά να ανοίγει το σκορ όταν χάθηκε η μπάλα από τις συνεχείς εναλλαγές στο κέντρο. Το 0-1 ήταν γεγονός. Στο 5΄ ο Παπαγεωργίου με σουτ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα όπως και ο Μπάρμπας στο 6΄. Στο 13΄ο Μεταξάς έκανε πολύ ωραίο σουτ, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μίγγας μπλόκαρε. Στο 19΄ο Παπαγεωργίου με φάουλ λίγο έλειψε να κάνει το 0-2. Στο 20΄ χαμένη κλασική ευκαιρία για τον Εδεσσαϊκό με τον Ρετζιά ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 25΄όταν ο Βόλτης σωτήρια απομάκρυνε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής σε μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του Εδεσσαϊκού. Το ημίχρονο έλειψε με σκορ 0-1 Στο 51΄ο Κιόρτσης σούταρε από αριστερά αλλά μπλόκαρε ο Μίγγας. Νέα κλασική ευκαιρία για τον Εδεσσαϊκό στο 52΄με τον Ρέτζια να χάνει το τετ α τετ. Το πόδια για τους πράσινους λύθηκαν στο 55΄όταν ο Ρέτζια με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Μεταξά ο οποίος αφού πέρασε τον τερματοφύλακα έκανε με 0-2. Στο 60΄δυνατό σουτ για τους γηπεδούχους απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο πολύ καλός γκολκίπερ Βόλτης. Το 0-3 έγινε στο 65΄με τον Προύντση ο οποίος από 30΄με έναν κεραυνό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα δείχνοντας την κλάση του. Το 0-4 έγινε με χατ τρικ του Μεταξά ο οποίος αφού ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Εδεσσαϊκός είναι πραγματικά καταιγιστικός μετατρέποντας το ντέρμπυ σε θρίαμβο. Με μια ακόμα άκρως πειστική εμφάνιση ο Εδεσσαικος περνάει από μια πολύ δύσκολη έδρα κερδίζοντας έναν πολύ καλό αντίπαλο. Οι πράσινοι με αυτή την νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς σε σύνολο δέκα παιχνιδιών παραμένοντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.



Ο Γιώργος Νασιοπουλος επέλεξε τους:
Βολτσης.Ουζουνης.Κουμπους.Παπουλιδης(80΄Παπαηλίας) .Κιορτσης.Παπαγεωργιου(80΄Μάτζιος).Προυντσης.Μεταξας.Μπαρμπας(80΄Βλαδοβίτης).Ρετζια και Λαφαζανιδης.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ: Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα και ευτυχησαμε να προηγηθούμε νωρίς.Απο εκεί και πέρα το έργο μας ήταν πιο εύκολο.Δεν απειληθηκαμε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να καθαρίσουμε το ματς το οποίο και πετύχαμε σχετικά εύκολα.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και να πετύχουμε το σκοπό μας που είναι ή άνοδος στη football league 2.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη κομβική σε μία δύσκολη έδρα.Μπήκαμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για το τρίποντο και αυτό φάνηκε καθ'ολη την διάρκεια του παιχνιδιού που ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο.Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε τον στόχο μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΣ:,Δειξαμε για ακόμα μία φορά ένα πολύ καλό πρόσωπο με εναν δύσκολο αντίπαλο σε μία δυνατή έδρα.Το κλειδί της νίκης ήταν ότι μπήκαμε δυνατά,βαλαμε το goal στο 3 λεπτό και κυριαρχησαμε στο παιχνίδι.Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε το ίδιο  δυνατά και συγκεντρωμένα και τελειώσαμε το παιχνίδι πετυχαίνοντας αλλά 3  goal.Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε το ίδιο γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more