Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στη Βέροια.

 Παρόντες, στη σημαντική αυτή  εκδήλωση  για τον κλάδο, ο πρόεδρος της  Ελληνικής Συνομοσπονδίας  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  (Ε.Σ.Ε.Ε.)κ.  Βασίλης Κορκίδης,  ο  κ. Γιώργος Καρανίκας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων  Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, εκπρόσωποι και  πρόεδροι όλων των Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας κ. Αθηνά  Πλιάτσικα, έμποροι και επιχειρηματίες.

 Παρόλη την κακοκαιρία δεν πτοήθηκαν και ήταν όλοι εκεί για  να τιμήσουν την παράδοση που θέλει  πρώτα να ευλογείται ο χώρος με αγιασμό και μετά  να γίνεται η χρήση του .

 Ο  κ. Κορκίδης πήρε το λόγο και  εξήρε τη δημιουργικότητα και το νοικοκυριό  των Ελλήνων.  Ζήτησε προτάσεις από όλους  ώστε να μπορεί  να είναι  χρήσιμος.  Χαρακτήρισε, τους εμπορικούς συλλόγους σαν τα κύτταρα της οργάνωσης,  και το εμπόριο- όταν  είναι μακριά από μικροπολιτικές και παρωπίδες- πολλαπλασιαστή του πλούτου για την Ελλάδα.

 Τόνισε πως, ο εμπορικός κλάδος δέχθηκε να κάνει θυσίες για να βοηθήσει ώστε να μην πτωχεύσει αλλά και να ανακάμψει,  οικονομικά, η χώρα.

 Προέτρεψε κάθε επιχείρηση να απλωθεί και ηλεκτρονικά αφού αυτή είναι η εξέλιξη του παραδοσιακού εμπορίου και αυτό μπορεί να κρατήσει τη νεολαία μας  κοντά στην οικογενειακή απασχόληση  και την Πατρίδα.

 Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο  κ. Γιώργος  Καρανίκας  ο  οποίος με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτησε το γεγονός της στέγης που θα δυναμώσει  το συνδικαλισμό και όλους τους αγώνες.  Αναφέρθηκε στα προβλήματα, την πτώση του τζίρου λόγω κρίσης, την ανεργία και τα επιχειρηματικά ερείπια. Ωστόσο, τόνισε πως, το εμπόριο δεν παραδίδεται και αποτελεί τον μεγαλύτερο αιμοδότη  της ελληνικής οικονομίας. Για να ξεπεραστεί η κρίση χρειάζεται  ευρηματικότητα, δαιμόνιο, πρόοδο, ευελιξία και προσαρμογή.

 Ο δήμαρχος Βεροίας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, ευχήθηκε ο εγκαινιαζόμενος χώρος να στεγάσει τις ελπίδες και τους αγώνες του εμπορικού κόσμου  ο οποίος, με τη σειρά του,  συμβάλει καθημερινά στην βελτίωση, αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση της οικονομικής κατάστασης της Πατρίδας.
 Ο πρόεδρος κ. Γιώργος  Καρανίκας έκοψε τη βασιλόπιτα του συλλόγου  στο όμορφο και γιορτινό περιβάλλον  του ξενοδοχείου Αιγές  όπου στη συνέχεια  ακολούθησε γεύμα προς τους προσκεκλημένους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more