Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πολλά τα παραπολιτικά απο τους Προμάχους!



Δεν έλειψαν και τα παραπολιτικά τα οποία έχουν έντονη γεύση λόγω του γεγονότος ότι τον Φεβρουάριο θα έχουμε αλλαγή σε όλες τις θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αλμωπίας όπως προστάσει ο Καλλικράτης. Άλλωστε οι Πρόμαχοι είναι από τα πλέον μεγάλα χωριά του Δήμου και διαθέτει τρεις εν ενεργεία Δημοτικούς συμβούλους: τον πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Μπάτση που βγήκε πρώτος σε επίπεδο Αλμωπίας στις εκλογές, τον πρώην αντιπρόεδρο των Λουτρών Δημήτρη Βέσκο και τον νυν Αντιδήμαχο Ανατολικής Αλμωπίας Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο).
Δεξιός ψάλτης στο χωριό ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Δημήτρης Βέσκος
Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος η παρουσία από μόνη της του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου στην κοπή της πίτας του Μορφωτικού συλλόγου από μόνη της έβγαλε ειδήσεις. Άλλωστε το κλίμα ήταν εορταστικά με την παρουσία πλήθους κόσμου 
στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά. Από κοντά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας και γνωστός Προμαχιώτης Παύλος Γιουρούκης.
Στα θετικά η δυναμική του συλλλγόυ που ξεπερνά τα 300 παιδιά αλλά και η πολυ καλή σχέση ανάμεσα στην διοίκηση και τον πρόεδρο Χρήστο Μπάτση με την χοροδιδάσκαλο Πολυξένη Νάνου! Το παρόν έδωσαν και γυναικίες παρουσίες που εντυπωσίασαν. Μετά από αρκετό καιρό είδαμε θετικό κλίμα ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον Βέσκο καθώς ως γνωστών οι σχέσεις τους είχαν ψυχραθεί ενώ και ο κος Μπάτσης έδειχνε να προσαρμόζεται απαλαγμένος από τις ευθύνες.
Έτοιμος να σφάξει με το γάντι είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Μπάτσης ο οποίος έδειξε ανανεωμένος από την απώλεια ευθυνών που είχε...
Ο κος Γούδης είχε το ρόλο του παρατηρητή των συνομιλιών και των γεγονότων. Κάτι τρέχει στους Προμάχους με τον Γιώργο Τσαμπoύρη μέλος του Δ.Σ. με τον tamplet του να αποθανατίζει τις εικόνες. 
Προμαχιώτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι; Όλοι οι Πρόμαχοι στην σειρά ενώ περιμένουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more