Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Αναρτήσεις δασικών χαρτών στην Έδεσσα



Αποτέλεσμα εικόνας για Δασικοί χάρτες Έδεσσα 
Συνεχίζοντας την ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες, το ΤΕΕ/ΤΚΜ σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Έδεσσας, διοργανώνουν αντίστοιχη εκδήλωση – σεμινάριο, με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στην Έδεσσα» την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας, (περιοχή Καταρρακτών) από τις 10:00 έως τις 13:00.
Ομιλητές θα είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤΕΕ), Γ. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός) και Ι. Χορομίδης (δικηγόρος). Την συζήτηση θα συντονίζει ο γγ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης.
Η ανάρτηση των δασικών χαρτών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και αφορά 33 περιοχές της χώρας, καλύπτοντας συνολικά 46.8 εκατομμύρια στρέμματα, αποτελεί βασικό και μακρόπνοο έργο υποδομής, με μεγάλη περιβαλλοντική και αναπτυξιακή αξία. Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα γίνει ενημέρωση, θα δοθούν διευκρινίσεις και θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες, τις ενστάσεις κ.λ.π. 
Είχαν προηγηθεί εκδηλώσεις στην Κατερίνη (26/1) και τη Θεσσαλονίκη (6/2), ενώ ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με αντίστοιχη εκδήλωση στον Πολύγυρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more