Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 Έναν πλήρη φάκελο με τον οποίο ζητά την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τρίτους (ιδιώτες, προμηθευτές κτλ) που αφορούν στα παρελθόντα έτη, ζητά η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με αίτημά της προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
Για πρώτη φορά και μετά από επίπονη προσπάθεια του προϊσταμένου – υπεύθυνου τμήματος των οικονομικών κ. Τουμανίδη Κωνσταντίνου, κατετέθη με ολοκληρωμένη πρόταση ο φάκελος για τα ληξιπρόθεσμα, στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Με αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση –σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και εγκριθεί- η ΔΗ.Κ.Ε.Α. γυρίζει σελίδα και αποκτά νέες δυνατότητες για να ανταποκριθεί ακόμα πιο ουσιαστικά στο σημαντικό κοινωνικό της έργο. Παράλληλα, η Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. διαχειρίζεται με σύνεση και αποτελεσματικότητα τα οικονομικά στοιχεία και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, αν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα –ίσως για πρώτη φορά- η επιχείρηση δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ στους 51 εργαζόμενούς της.
Άρα πρόκειται για ένα κομβικό σημείο όπου όλες οι συντονισμένες προσπάθειες αποφέρουν καρπούς και έχουν αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ΔΗ.Κ.Ε.Α. έχει μία διακριτική, αλλά πολύ σημαντική και καθημερινή παρουσία στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους των Δομών της, ενώ παράλληλα υπάρχει και έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more