Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πλήρως δικαιωμένος ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος στα παιχνίδια κάποιων για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς.





Παρά το γεγονός ότι στην αρχή της συνεδρίασης η δημοτική αρχή βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς το νέο σχήμα της «ενωμένης αντιπολίτευσης» αλλά και ο κόσμος που ήρθε στο Δ.Σ. ήθελε να πιέσει και να εκμεταλλευτεί την μεταφορά πολιτικά, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος πήρε το θέμα πάνω και τόνισε ότι βρέξει χιονίσει άμεσα η λαϊκή θα μεταφερθεί άμεσα. Μάλιστα υπήρξε ένταση επί του προσωπικού με τον κου Χουρσόγλου που για άλλο ένα συμβούλιο έκανε το προσωπικό του σόου και πήγα το θέμα άλλου και χωρίς ουσία λαϊκίζοντας μπροστά στους πολίτες. Ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος , αναφερόμενος γενικά στο έργο του αποχετευτικού υποστήριξε ότι διαπιστώνει πολλές κακοτεχνίες . Ζήτησε ο εργολάβος να καταθέσει τα τιμολόγια αγοράς για το 3 Α που υποτίθεται ότι πρέπει να ρίχνει, πριν πέσει η άσφαλτος.
Ζήτησε ακόμα οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών να είναι παρόντες στις συνεδριάσεις προκειμένου να δίνουν απαντήσεις ως εξειδικευμένοι  στον τομέα τους . 
Γενικά ο τρόπος αποκατάστασης αμφισβητήθηκε από όλη την αντιπολίτευση . Ο Χ. Γεωργίου υποστήριξε ότι όλα γίνονται όπως προβλέπεται. Είναι γεγονός ότι ο μεγάλος κερδισμένος από αυτή την κατάσταση ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους μαγαζάτορες και «λαϊκατζίδες» οι οποίοι πήραν την υπόσχεση ότι μέχρι το Πάσχα θα μεταβεί η λαϊκή στον φυσικό της χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more