Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΚOZANH - ΦΛΩΡΙΝΑ

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώσαν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κοζάνη και τη Φλώρινα στις 7 και 8 Απριλίου 2017, με θέμα : “Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία-Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”.


Η κεντρική εκδήλωση η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης, έλαβε χώρα την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης (Πάρκο Αγίου Δημητρίου).

Συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες καθώς και εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης, στην Κοβεντάρειο  Αίθουσα (Κοβεντάρειο Κτίριο, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, Κοζάνη), διεξήχθη ενημερωτικό σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία».

Τέλος, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε  στη Φλώρινα Συνέδριο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, απευθυνόμενο στους φορείς της πόλης και με τη συμμετοχή του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, στο ξενοδοχείο LINGOS HOTEL (Ταγματάρχου Ναούμ 1, Φλώρινα).

Από την περιοχή μας το παρόν έδωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης ο οποίος έκανε παρέμβαση στους Ευρωβουλευτές για το θέμα της ονομασίας της Φέτας και του θέματος που προέκυψε με τον Καναδά αλλά και με το Ρώσικο εμπάργκο που έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην οικονομία της περιοχής καθώς δεν έχουν δοθεί επιχορηγήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου