Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  Πολύωρη καθυστέρηση και ουρά ταλαιπωρίας αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Έδεσσας όταν θελήσουν να εξοφλήσουν λογαριασμό της ΔΕΗ,  στο κτίριο της ΔΕΗ στην πόλη, αφού η  εξυπηρέτηση γίνεται από ένα ταμείο.
  Πραγματικά η κατάσταση είναι δύσκολη, αφού η αντιμετώπιση  των πολιτών που αποφασίζουν  να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους με τον παραδοσιακό τρόπο -- και δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι-- είναι η χειρότερη και, όπως πολύ σωστά μας ανέφεραν κάποιοι,  οδηγεί στην απώλεια πελατών, αφού τα τελευταία  χρόνια υπάρχουν και άλλες επιλογές όσον αφορά την παροχή του συγκεκριμένου αγαθού.

  Σύμφωνα με πληροφορίες σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσληφτεί  δεύτερο άτομο, για δεύτερο ταμείο, ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα οι πολίτες.  Συνταξιοδοτούνται υπάλληλοι και δεν επιτρέπεται από το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας η πρόσληψη, επιβάλλεται  και από τους θεσμούς.  Η αναλογία είναι 5 συνταξιοδοτήσεις μία πρόσληψη.
ΒΕΒΑΙΑ  ΚΑΛΟ  ΘΑ  ΗΤΑΝ  ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ  ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ- ΠΡΟΣ  ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ
   Συγκεκριμέναː   στο δελτίο τύπου του οργανισμού  στις 19-01-17    με αφορμή την ένταξη των δαπανών για ηλεκτρική ενέργεια στις δαπάνες που συνθέτουν το αφορολόγητο όριο, και σε σχέση με  τους τρόπους πληρωμής που προβλέπει το υπουργείο οικονομικών, η ΔΕΗ ανακοίνωσε πως, όλοι οι προβλεπόμενοι τρόποι πληρωμής από το υπουργείο είναι διαθέσιμοι.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑː
  1. Οι πάγιες τραπεζικές εντολές
  2. Όλες οι κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες) των τεσσάρων συστημικών  τραπεζών, δεδομένου ότι όλα τα καταστήματα  διαθέτουν συσκευές  POS
  3. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ ( e-pos), είτε μέσω e-banking
 Τέλος, σύμφωνα με  πληροφορίες, λογαριασμοί ΔΕΗ εξοφλούνται και στα καταστήματα Μασούτης  και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more