Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Ενημέρωση από την Π.Ε. Πέλλας σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμόΑποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτροφωτισμός

Καθότι η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου και η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, ένα από τα οποία είναι και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταβάλλει προσπάθειες για τη συντήρηση και βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης στον τομέα αυτόν.

Μετά και από επισημάνσεις πολιτών και μέσων ενημέρωσης σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της Πέλλας, επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, σημείο επικίνδυνο για την ασφάλεια των ανυποψίαστων πολιτών οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, πραγματοποιήθηκε, μετά από εντολή της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά, τεχνικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί βιαίως (κλαπεί) τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αρμοδιότητα της συντήρησης και της αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο σημείο που προαναφέρθηκε δεν ανήκει στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας, εντούτοις, έχουν γίνει σχετικές ενέργειες ενημέρωσης της αρμόδιας υπηρεσίας. Κατά την αποκατάσταση και λόγω των βίαιων φθορών που έχει υποστεί το δίκτυο, πιθανώς να εμφανιστούν νέες βλάβες σε εξαρτήματα και συνδέσεις, το κόστος των οποίων δεν μπορεί να εκτιμηθεί επί του παρόντος.

Η Π.Ε. Πέλλας αξιοποιεί κάθε πρόσφορο οικονομικό μέσο σε ανταποδοτικές παρεμβάσεις, ειδικότερα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και στην κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εργασίες στο οδικό δίκτυο το επόμενο διάστημα για τη βελτίωση των προδιαγραφών ασφαλούς διέλευσης.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου