Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Περισσότερες πτήσεις της Ryanair από Θεσσαλονίκη για την θερινή σεζόν.Πολλαπλά τα οφέλη για την Χαλκιδική!

Η  Ryanair στο Αεροδρόμιο "Μακεδονία'' της Θεσσαλονίκης







Σε αύξηση των συχνοτήτων των πτήσεων έχει προχωρήσει η ιρλανδική low-cost αεροπορική εταιρία Ryanair από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Ιουλίου και του Αυγούστου. Οι αυξήσεις αφορούν ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς όπως
Λονδίνο, Μιλάνο, Μπολόνια και Βρυξέλλες. 



Σύμφωνα με το πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας οι αυξήσεις συχνοτήτων έχουν ως εξής:

  •    για Μιλάνο (Αεροδρόμιο Bergamo «Orio Al Serio») από 5 σε 6 πτήσεις την εβδομάδα, την περίοδο του Ιουλίου, με μία έξτρα πτήση κάθε Τρίτη. Αναχώρηση στις 17:35.


  •       για Μπολόνια από 3 σε 4 πτήσεις την εβδομάδα, την περίοδο του Αυγούστου, με μία έξτρα πτήση κάθε Τετάρτη στις 18:15. Οι υπόλοιπες πτήσεις εκτελούνται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.


  •       για Λονδίνο (Αεροδρόμιο «Stansted») από 3 σε 5 πτήσεις την εβδομάδα, την περίοδο του Αυγούστου, με 2 έξτρα πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο. Αναχώρηση την Τρίτη στις 20:05 και το Σάββατο στις 11:55. Οι υπόλοιπες πτήσεις εκτελούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.


  •       για Βρυξέλλες (Αεροδρόμιο «Charleroi») από 3 σε 4 πτήσεις την εβδομάδα, την περίοδο του Αυγούστου, με μία έξτρα πτήση κάθε Κυριακή στις 20:40. Οι υπόλοιπες εκτελούνται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.


  •       Η πτήση για Ρώμη (Αεροδρόμιο  «Ciampino») είναι ήδη καθημερινή.

Οι αυξήσεις στις πτήσεις θα διευκολύνουν τόσο τους ξένους τουρίστες που θα επισκεφτούν και φέτος την Χαλκιδική όσο και τους Έλληνες επιβάτες που επιθυμούν να επισκεφτούν το Λονδίνο, τη Φλωρεντία και την Τοσκάνη, το Μιλάνο και τις Λίμνες της Βόρειας Ιταλίας καθώς και τις Βρυξέλλες μαζί με Μπρυζ, Αμβέρσα και Άμστερνταμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more