Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Επιτυχής ο ποδηλατικός γύρος Σιθωνία [ΦΩΤΟ]

Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη Ακτή Κουτλουμουσίου στην Σιθωνία έζησαν οι αθλητές και οι φίλοι της ποδηλασίας που πήραν μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο Σιθωνίας-LACARA 2013.


Εντυπωσιακές κόντρες με φόντο σμαραγδένιες παραλίες και καταπράσινα τοπία, εξελίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον αγώνα αντοχής κατηγορίας Ανδρών- Εφήβων και OPEN που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος ΒΕΛΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Σιθωνίας, την Ένωση Camping Χαλκιδικής, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το Camping LACARA.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί και οι ποδηλάτες έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους αφού με το σήμα του αφέτη άρχισαν τα ξεκολλήματα και οι προσπάθειες απόσπασης των αθλητών. Εκατόν πέντε ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, καθώς και από την Βουλγαρία και Ρουμανία, διανύοντας 106 χιλιόμετρα ιδιαίτερα απαιτητικής διαδρομής, με συνεχείς ανωφέρειες και υψηλές θερμοκρασίες πρόσφεραν θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σε όσους είχαν την δυνατότητα να ζήσουν τον αγώνα.


Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστές οι συνήθεις ύποπτοι, αθλητές της SPTableware, Απόστολος Μπούγλας, Γιώργος Καράτζιος και Γιώργος Μπούγλας, καθώς και οι αθλητές της Etcetera-World of Bike Νίκος Ιωαννίδης και Γιάννης Σπανόπουλος. Κοντά τους οι αθλητές από τον Μαχητή Πεύκων και τα Χίλια Δένδρα Δημήτρης Αντωνιάδης και Αλέξανδρος Ιορδανίδης ενώ ο ιδιαίτερα αγχωμένος Χρήστος Δεληδημητρίου του Velos-Bottecchia που επιχείρησε από νωρίς ξεκόλλημα τελικά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του και εγκατέλειψε.

Εντύπωση προκάλεσε ο ταλαντούχος έφηβος και σπεσιαλίστας στις ανηφορικές διαδρομές Μάρκος Δουγαλής (Velos-Bottecchia), που ιδιαίτερα ορεξάτος και ανανεωμένος με το καινούριο του ποδήλατο (Ideal-Stage) προσφορά της εταιρίας εμπορίας ποδηλάτων του Παντελή Ιωαννίδη “Pan Bikes” , στάθηκε από την αρχή ανάμεσα στα «θηρία» της κατηγορίας elite καταλαμβάνοντας τελικά και την πρώτη θέση της κατηγορίας του (8η γενικής). Νικητής του αγώνα με τον εξαιρετικό χρόνο 2.54΄.22΄΄ αναδείχθηκε ο Απόστολος Μπούγλας (SP) αποσπασμένος από νωρίς, με δεύτερο τον ταλαντούχο αθλητή της Θεσσαλονίκης Νικόλαο Ιωαννίδη (Etcetera-Worlb Of Bike) και τρίτο τον Γιώργο Καράτζιο επίσης από την SP Tableware.


  
                                                                     Ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Α.Δεληδημητρίου
                                                                                                                                                                                      Ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Α. Δεληδημητρίου



Οι συγκεκριμένοι αθλητές επιδόθηκαν σε ένα αδυσώπητο κυνηγητό, που τελικά εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον νικητή καθώς τερμάτισε με 3΄διαφορά από τον δεύτερο. Στην εφηβική κατηγορία τις θέσεις στο βάθρο συμπλήρωσαν ο Ζήσης Σούλιος από τον φιλοξενούμενο Π.Ο.Καρδίτσας και ο αθλητής του Άκρατου Βόλου, Νικόλαος Ζουναρέλης.

Ο πρόεδρος της Δημ. Επιχείρησης Σιθωνίας Ν.Χριστόδούλου με την ποδηλάτισσα Σ. Μεταγγιτσινού


Στον αγώνα των OPEN κυριάρχησε ο αθλητής από τη Ρουμανία Stancu Alexandru με δεύτερο τον Justin Fischer από τα Χίλια Δένδρα Θεσσαλονίκης και τρίτο τον συναθλητή του Moroiu Adrian της Bikexpert.Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στις γυναίκες που πήραν μέρος στον αγώνα και που ανταποκρίθηκαν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τεραίν.Δέσποινα Τσεσμενίδου, Δόμνα Βαρδανίδου και η παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδος που μας τίμησε με την παρουσία της,Στέλλα Μεταγγιτσινού.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more