Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ε.Π.Ο.: Εγκρίθηκαν οι αλλαγές για την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής



Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. την Κυριακή 16/06 ασχολήθηκε και με κάποιες τροποποιήσεις στο καταστατικό που θα ισχύουν στη νέα Γ’ Εθνική στην οποία θα συμμετέχουν και τα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία της Χαλκιδικής ο Π.Ο. Μουδανιών και ο Διγενής Λακκώματος.


Όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν οι αλλαγές αναφορικά με τις ηλικίες των παικτών, αλλά και τους ξένους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη νέα κατηγορία.Η πρώτη αλλαγή είναι η κατάργηση  της υποχρεωτικής χρησιμοποίησης των νεαρών παικτών στην ενδεκάδα, όπως ίσχυε στη Δ’ Εθνική. Παράλληλα όμως διατηρείται ο περιορισμός για χρησιμοποίηση έμπειρων παικτών, καθώς στο αρχικό σχήμα θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών.
Τέλος, οι ομάδες στη Γ’ Εθνική θα μπορούν στην 18άδα να έχουν μέχρι τέσσερις ξένους παίκτες. Δεν γίνεται διάκριση σε κοινοτικούς ή μη, ενώ ως ξένοι λογίζονται και οι ομογενείς.
Αυτές οι τροποποιήσεις στο καταστατικό θα εγκριθούν από την ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 28/6 και στη συνέχεια η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής θα δημοσιοποιηθεί και θα σταλεί στα σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more