Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κόντρα στη Λετονία με έναν και μοναδικό στόχο


Στον δρόμο για τη Βραζιλία

Κόντρα στη Λετονία με έναν και μοναδικό στόχο
  (Φωτογραφία:  Intime )


Aθήνα
Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έχει σήμερα μία μεγάλη ευκαιρία. Να κρατήσει σφιχτά το δώρο-πρωτιάς της Βοσνίας και φυσικά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντας έδρα. Οι Ελληνες διεθνείς υποδέχονται τη Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21.45, Μega) για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας και στόχος είναι μόνο η νίκη.

Ο Σάντος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί να αγωνιστούν όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν, ενώ όπως φαίνεται εκτός από τις αλλαγές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, θα αλλάξει και το σύστημα από 4-3-3, σε 4-2-3-1.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Τζαβέλλας (αριστερά) και Σιόβας-Παπασταθόπουλος (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης-Μανιάτης πιο μπροστά αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης με τον Σωτήρη Νίνη να είναι πίσω από το μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου.

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι εκτός αποστολής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με το Λιχτενστάιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισλανδός Κριστιν Γιάκομπσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίγκουρντουρ Όλι Τορλέριφσον-Γκούναρ Σβέριρ Γκούναρσον και 4ος διαιτητής ο επίσης Ισλανδός Θόρβαλντουρ Άρνασον.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more