Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσταση τμήματος Ομόνοια¨στην Χαλκιδική από το παράρτημα της Θεσσαλονίκης



Σημαντική εξέλιξη για την Χαλκιδική η σύσταση του τμήματος Ομόνοια με έδρα τα Νέα Μουδανιιά από το παράρτημα Θεσσαλονίκης. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα την περασμένη Τρίτη στο καφετέρια cathentral  στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Σημαντική ήταν η παρουσία του προεδρείου του παραρτήματος της Ομόνοιας Θεσσαλονίκης και μελών της Ένωσης στην περιοχή. Οι διαδικασίες ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα με συντονιστές τον Πρόεδρο Χρήστο Μπρέγκου, τον αντιπρόεδρο Ευθύμιο Γρινιώτη και το μέλος Βασίλη Καρόκη. Οι εκπρόσωποι που ορίστηκαν να στελεχώσουν το τμήμα Ομόνοιας Χαλκιδικής Δήμητρα Σαμαρά, Σταύρος Βέλος και Γιώργος Τσολάκης με αρμοδιότητες να συλλέγουν, να προωθούν και να ενημερώνουν τα μέλη τους για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από την παραμονή, διαμονή και εργασιακή απασχόληση τους στην Ελλάδα. Το νεοσύστατο παράρτημα συνεχάρη ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο οποίος δεσμεύτηκε να διευκολύνει κατά το δοκούν την λειτουργία και το έργο των εκπροσώπων της Ένωσης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαρούμενος που η θεσμική αυτή δραστηριότητα θα εδρεύει στα Νέα Μουδανιά και θα εξυπηρετεί τους Δημότες μέλη της Νέας Προποντίδας και και όλου του νομού Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Θέμα της Χαλκιδικής ο κος Καρράς είχε εκφράσει προ των εκλογών την θέληση του να συνδράμει στην διευκόλυνση των συγκεκριμένων διαδικασιών και δεν ήταν καθόλου τυχαία τόσο η παρουσία του μετά την ανακοίνωση των ονομάτων όσο και το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο λίγη ώρα μετά ακολούθησε ειδική εκδήλωση προς τιμήν της νεοκλεγούσας δημοτικής αρχής παρουσία αιρετών και φίλων του συνδυασμού, παρουσία και των εκπροσώπων της Ομόνοιας.
Ο Πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Θεσσαλονίκης Χρήστος Μπρέγκου με φίλους και μέλη της Ομόνοιας. Στη φώτο η Δήμητρα Σαμαρά υπεύθυνη Χαλκιδικής και η Όλγα Παπαμε΄τη

Στα βλάχικα μίλησαν η γυναίκα του Δημάρχου Νέας Προποντίδας Χρίστινα με τον αντιπρόεδρο της Ομόνοιας Ευθύμιο Γρινιώτη

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς δίνει όλη τη στήριξη στο προεδρείο της Ομόνοιας Θεσσαλονίκης

Χαλαρή συζήτηση των υπευθύνων της Ομόνοιας Χαλκιδικής με τον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας Θέμα της Χαλκιδικής Χρήστο Δημητριάδη και την υπεύθυνη του τμήματος Χαλκιδικής Δήμητρα Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more