Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος οι εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις




Την απόφαση να βάλει τέλος στις εξέδρες των επισήμων που είθισται να στήνονται στις παρελάσεις, πήρε ο... δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, στην Κεντρική Μακεδονία, Πέτρος Σούλας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι "επίσημοι", τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου θα τις παρακολουθήσουν με τους "κοινούς πολίτες", καθώς η αποδιδόμενη τιμή δεν ανήκει σ' αυτούς αλλά στους ήρωες των αγώνων του ελληνικού έθνους.

"Επειδή η ιστορική μνήμη και η οφειλόμενη τιμή ανήκει αποκλειστικά και μόνον σε εκείνους που αγωνίσθηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδος και όχι στον εκάστοτε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο, καταργούμε τις εξέδρες των επισήμων και αρχής γινομένης από την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε και θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, μαζί με τους συνδημότες μας από το πεζοδρόμιο, αποδίδοντας όλοι μαζί την οφειλόμενη τιμή και μνήμη στους ανώνυμους και επώνυμους ήρωες που γέννησε η Ελλάδα στο διάβα της αιματοβαμμένης ιστορίας της" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more