Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους «32»

Μόνο νίκη κόντρα στη Γκινγκαμπ

Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους «32»
  (Φωτογραφία:  Intime )


Aθήνα
Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Europa League. Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στον αγώνα της Τούμπας, όπου, στο πλαίσιο του 11ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει (22:05, ΑΝΤ1) την Γκινγκάμπ με στόχο τη νίκη, η οποία θα τον φέρει στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό προσανατολισμό, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης. Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι, οι οποίοι απογοητεύουν στο σαμπιονά, θα παίξουν πρωτίστως για την ισοπαλία, καθώς ο βαθμός τους είναι αρκετός για να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν. Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Φιορεντίνα, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, φιλοξενεί την ουραγό Ντιναμό Μινσκ.

Νωρίτερα (20:00, Νοvasports1) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει για τον 5ο όμιλο την Εστορίλ σ' έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν αποκλεισθεί, αφού προκρίθηκαν Αϊντχόφεν και Ντιναμό Μόσχας, οι οποίες θα παίξουν στην Ολλανδία, με τους Ρώσους να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, αφ' ενός για να κλείσουν θετικά την ευρωπαϊκή παρουσία τους και αφ' ετέρου για να εισπράξουν το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε νίκη.

 Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης (20:00, Νοvasports2) δοκιμάζεται στην έδρα της Παρτιζάν, σε μία αναμέτρηση που επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς από τον 3ο όμιλο έχουν προκριθεί η Τότεναμ και η Μπεσίκτας, οι οποίες αναμετριόνται στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη θέση.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Απόλλων Λεμεσού-Βιγιαρεάλ και Γκλάντμπαχ-Ζυρίχη (1ος όμιλος), Κοπεγχάγη-Τορίνο και Μπριζ-Ελσίνκι (2ος), Καραμπάχ-Ίντερ και Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν (6ος), Σεβίλη-Ριέκα και Σταντάρ Λιέγης-Φέγενορντ (7ος), Λιλ-Βόλφσμπουργκ (8ος), Γιούνγκ Μπόις-Σπάρτα Πράγας (9ος), Ρίο Άβε-Άαλμποργκ και Στεάουα-Ντιναμό Κιέβου (10ος) και Λέγκια Βαρσοβίας-Τραμπζονσπόρ (12ος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more