Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Οκτώ τηλεοπτικοί θάνατοι που προκλήθηκαν από την αλαζονεία των ηθοποιών

Με αφορμή τον θάνατο του ωραιότερου και καλύτερου τηλεοπτικού γιατρού, δόκτωρ Ντέρεκ από το 'Grey's Anatomy' σας παρουσιάζουμε 8 ακόμη θανάτους που μας ράγισαν τη καρδιά (pics)


Όταν παρακολουθούμε μια τηλεοπτική σειρά φανατικά, μην έχοντας χάσει ούτε ένα επεισόδιο, οι χαρακτήρες έχουν γίνει "φίλοι" μας, αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αδημονούμε για την εξέλιξή τους. Ωστόσο, είναι πολλές φορές που αντί για την εξέλιξη βλέπουμε τον ξαφνικό θάνατο, που ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης αποφασίζουν, βυθίζοντάς μας στην απόλυτη θλίψη.
Οι οκτώ τηλεοπτικοί θάνατοι που συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.
Το βράδυ της Πέμπτης ήταν ένα από τα συγκλονιστικότερα για τους φανατικούς και μη θαυμαστές του Grey's Anatomy, καθώς ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς πέθανε, αφήνοντας το κοινό πληγωμένο.
Οι φήμες αναφέρουν ότι ο θάνατος τους δεν ήταν προγραμματισμένος στο σενάριο της σειράς, ωστόσο οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί είχαν μπουχτίσει με την αλαζονική συμπεριφορά του ηθοποιού και αποφάσισαν να τον πεθάνουν.
Έτσι, ο Derek Shepherd πεθαίνει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στο νοσοκομείο, όπου έτυχε κακής ιατρικής φροντίδας!
Ποιοι άλλοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες που λάτρεψε το κοινό, αλλά φαίνεται να μίσησαν οι συνεργάτες, λόγω της συμπεριφοράς των ηθοποιών, έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά;
8. Ο στρατηγός Henry Blake της σειράς M*A*S*H, ενσαρκώθηκε από τον McLean Stevenson
 
Το πρόβλημα ήταν ότι ο ηθοποιός είχε βαρεθεί να παίζει υποστηρικτικούς ρόλους, όπως αυτός του στρατηγού με αποτέλεσμα να παραιτηθεί και αποκτήσει δική του εκπομπή στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Η απώλεια δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στην εξέλιξη της σειράς, ωστόσο αποτέλεσε έκπληξη για τους θεατές.
Ο στρατηγός πέθανε όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε κατά την επιστροφή του στο σπίτι κατερρίφθη στη θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας.
7. Ο θάνατος της μάγισσας Prue Halliwell από τη σειρά Charmed
 
Η Prue Halliwell μια από τις μάγισσες της σειράς Charmed πέθανε πολύ ξαφνικά με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη δυσαρέσκεια στους θαυμαστές της σειράς. Ο λόγος της αποχώρησης της ηθοποιού Shannen Doherty από τη σειρά ήταν η κακή σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια της Alyssa Milano και οι συνεχείς καυγάδες τους. Μάλιστα, η Shannen είχε δηλώσει δημόσια πως το κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ άσχημο.
Τη λύση στο πρόβλημα έδωσαν οι παραγωγοί που σε συνεννόηση με την ηθοποιό αποφάσισαν να "οδηγήσουν" στο θάνατο τον χαρακτήρα, μετά από την επίθεση ενός φονικού δαίμονα.
6. Ο θάνατος του γιατρού O'Malley από το Grey’s Anatomy
 
Ακόμη ένας θάνατος από το Grey’s Anatomy, αυτός του γιατρού George O'Malley άφησε τους θεατές σοκαρισμένους. Φαίνεται πως ο χαρακτήρας του O'Malley οδηγήθηκε στο θάνατο λόγω της έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου, αλλά και της άσχημης επικοινωνίας του ηθοποιού με τη σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα της σειράς Shonda Rhimes.
Έτσι, ο T.R. Knight ζήτησε την αποχώρησή του από το τηλεοπτικό νοσοκομείο και η λύση δόθηκε όταν τον χτύπησε ένα λεωφορείο.
5. Ο θάνατος του Eddie LeBec, Cheers
 
Ο συγκεκριμένος θάνατος προήλθε μετά από τα υβριστικά σχόλια του ηθοποιού Jay Thomas στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την ηθοποιό Rhea Perlman. Από τότε δεν ξαναπαρουσιάστηκε στη σειρά καθώς οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να τον πεθάνουν σε ένα τραγικό ατύχημα.
4. Ο θάνατος του James Evans, Good Times
 
Ο διάσημος ηθοποιός John Amos δεν μπορούσε να δεχθεί πως στο επίκεντρο της σειράς βρισκόταν άλλος χαρακτήρας, αυτός του  JJ, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι. Μάλιστα, ο χαρακτήρας του σκοτώθηκε εκτός κάμερας σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
3. Ο θάνατος του Professor Maximillian Arturo, Sliders 
Ο καθηγητής της σειράς έπρεπε να αποχωρήσει, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ηθοποιού John Rhys-Davies, που ασκούσε ανοιχτά κριτική στους σεναριογράφους και εμφανιζόταν συχνά μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Με αποτέλεσμα η ομάδα παραγωγής να τον διώξει από τη σειρά πυροβολώντας τον από έναν ασήμαντο, για τη σειρά, χαρακτήρα.
2. Ο θάνατος του Chef , South Park
Το  επισόδειο “Trapped in the Closet” που σατίριζε του Σαϊεντολόγου ήταν αυτό που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό Isaac Hayes που ενσάρκωνε τον χαρακτήρα. Ο Hayes, που είναι Σαϊεντολόγος, δήλωσε ότι το επεισόδιο προσβάλλει το δικαίωμα των θεατών να επιλέγουν οποιαδήποτε θρησκεία επιθυμούν, έτσι αποχώρησε από τη σειρά.
Η λύση ήρθε όταν οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να ρίξουν τον Chef από μια γέφυρα πάνω σε βράχια.
1. Ο θάνατος του Charlie Harper, Two and a Half Men
 
Είναι ένας από τους γνωστότερους θανάτους της μικρής οθόνης. Μετά από τις παράλογες δημόσιες δηλώσεις του Charlie Sheen, κατά της οποίες απαιτούσε αύξηση, παρόλο που ήταν ο πιο καλοπληρωμένους ηθοποιός των ΗΠΑ και  υβρίζοντας τους παραγωγούς, απολύθηκε από τη σειρά.
Έτσι, οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι της σειράς αποφάσισαν να τον πεθάνουν ρίχνοντας τον από την αποβάθρα του μετρό στο Παρίσι στις ράγες του συρμού.

Vulture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more