Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΓΩΝΑΣ PLAY OFF ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 0 – 0 (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ) 5 – 4 ΠΕΝΑΛΤΙ

To Λουτράκι ανέβηκε στην Α1 κατηγορία !
Όταν μια χρονιά κρίνετε σε έναν αγώνα μπαράζ όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, γι΄ αυτό και πολύ πιθανόν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο αγώνας. Αυτό χάρηκαν και οι 250 περίπου φίλοι του τοπικού μας ποδοσφαίρου το περασμένο Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας όπου ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ αγωνίστηκαν για την διεκδίκηση της μιας θέσης που οδηγεί στην Α1 κατηγορία. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι αφού για 120 λεπτα συνολικής διάρκειας δεν κατέφερε καμία από τις δύο ομάδες να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Στο πρώτο μέρος το Σταυροδρόμι είχε την υπεροχή αλλά το Λουτράκι έχασε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερος μέρος δημιουργήθηκαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα των αντιπάλων. Στην ημίωρη παράταση και οι δύο ομάδες κοιτούσαν πρωτίστως τα νώτα τους, έχοντας τη σκέψη τους πλέον στα πέναλτι.

18ο ο Νάνος από δεξιά θα σουτάρει διαγώνια με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Δεληγιαννίδη και τον Πλίσκα να μην μπορεί με προβολή να την προωθήσει προς τα δίχτυα.
38ο ο Καρατζάς από αριστερά και αρκετά μακριά από την εστία του Σταυροδρομίου θα πιάσει δυνατό φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκών του Δεληγιαννίδη.
53ο σέντρα από δεξιά του Λαγογένη στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεωργιάδη από καλή θέση θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
62ο φάση διαρκείας στα καρέ του Λουτρακίου η μπάλα θα γυρίσει στον Γεωργιάδη που βρισκόταν σε καλή θέση αλλά του σουτ θα φύγει πολλά μέτρα άουτ.
72ο πολύ καλό μακρινό σουτ του Λαγογένη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
80ο δυνατό μακρινό σουτ του Σταυρίδη ο Τσεντεμίδης με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει την μπάλα.
5ο ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ Μόνος του ο Λάσκα θα βγάλει πάσα δεξιά στον αμαρκάριστο Βαρδαρέντζη, αυτός θα σουτάρει από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Δέλλιο, Κατεμιλιάδξη πολύ καλή.
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΔΕΜΙΡΗΣ Μ.): Τσεντεμίδης, Καρράς, Δύος, Πλέσκας (34ο Ζουμπουλίδης), Κυριακίδης, Μίτσκας, Πανταζής, Νάνος, Σπρίτος, Βασιλόπουλος, Πλίσκας.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΕΡΡΑΙΔΗΣ Π.): Δεληγιαννίδης, Γιόφτσης, Τσιρακίδης (59ο Λάσκα), Γκιόντσης Π., Γραμματικόπουλος, Γεωργιάδης, Καλώσης, Σταυρίδης, Κουκούδας 974ο Βαρδαρέντζης), Γκιόντσης Γ., Λαγογένης.


Λύσανδρος Αμιτζόγλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more