
ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0 - 2
Κατά τα άλλα δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα από τον Παπανώτα κατά διάρκεια του αγώνα αφού στόχος του είναι η ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων για κάθε ενδεχόμενη απουσία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, έχοντας ετοιμοπόλεμους ανά πάσα ώρα και στιγμή όλους τους ποδοσφαιριστές.
Στο αγώνα η παρουσία του Απολλωνιστών ήταν αρκετά καλή δημιούργησαν ευκαιρίες, απέναντι οε μία ομάδα συγκροτημένη, σοβαρή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και η παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας δεν θα περάσει απαρατήρητη, με την σοβαρή δουλειά του νεαρού τεχνικού της Βασίλη Σαμαρά.
Στο 5ο ο Shera μετά από εκτέλεση κόρνερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 23ο ο Καρυπίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι,
Στο 5ο ο Χ΄στεφάνου σε τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημάδεψε την ρίζα της καθέτου δοκού, ενώ στο 67ο ωραία συνεργασία Ασλαμπάλογλου με τον Δανιηλίδη από αριστερά θα βγάλει την σέντρα ο τελευταίος στο πρώτο δοκάρι για τον Χ΄΄στεφάνου ο οποίος με εξίσου ωραία γυριστή κεφαλιά σε πρώτο χρόνο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2.
Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη, Κεσίσογλου, Τετραγώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Ν.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης Π., Shera, Μπρέγου, Νύρλας, Πετρίδης, Καρυπίδης, Γκελοσάνι, Ivic.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος, Τάσος, Δανιηλίδης, Κίτσας, Μισαηλίδης Μ., Ασλαμπάλογλου, Φλαρούντζος, Χ΄΄στεφάνου, Σιδέρης, Καρακάσογλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου