Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πέρασε αέρας από τους Προμάχους η Κρύα Βρύση

ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0 - 2
Νέο φιλικό παιχνίδι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ χθες Σάββατο μέσα στους ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ με την τοπική ομάδα και χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν για τον προπονητή μας ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ όσον αναφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας. Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Βοτάρης Άγγελος με το γνωστό εργατικό του ατύχημα που είχε την περασμένη Δευτέρα, το οποίο αναμένεται να τον αφήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από δύο εβδομάδες. Ο έτερος τραυματίας Καρακούτσης έτρεξε μόνος του και αναμένετε να επανέλθεισε κανονικούς ρυθμούς σε κανένα δεκαήμερο ενώ το ευχάριστο μήνυμα ήταν 10 λεπτη αγωνιστική παρουσία του Καρακάσογλου μετά από 6 μηνη απουσία από ποδοσφαιρικό αγώνα λόγο του τραυματισμού του. 
Κατά τα άλλα δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα από τον Παπανώτα κατά διάρκεια του αγώνα αφού στόχος του είναι η ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων για κάθε ενδεχόμενη απουσία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, έχοντας ετοιμοπόλεμους ανά πάσα ώρα και στιγμή όλους τους ποδοσφαιριστές.
Στο αγώνα η παρουσία του Απολλωνιστών ήταν αρκετά καλή δημιούργησαν ευκαιρίες, απέναντι οε μία ομάδα συγκροτημένη, σοβαρή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και η παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας δεν θα περάσει απαρατήρητη, με την σοβαρή δουλειά του νεαρού τεχνικού της Βασίλη Σαμαρά.
Στο 5ο ο Shera μετά από εκτέλεση κόρνερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 23ο ο Καρυπίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, 
Στο 5ο ο Χ΄στεφάνου σε τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημάδεψε την ρίζα της καθέτου δοκού, ενώ στο 67ο ωραία συνεργασία Ασλαμπάλογλου με τον Δανιηλίδη από αριστερά θα βγάλει την σέντρα ο τελευταίος στο πρώτο δοκάρι για τον Χ΄΄στεφάνου ο οποίος με εξίσου ωραία γυριστή κεφαλιά σε πρώτο χρόνο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2.
Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη, Κεσίσογλου, Τετραγώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Ν.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης Π., Shera, Μπρέγου, Νύρλας, Πετρίδης, Καρυπίδης, Γκελοσάνι, Ivic
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος, Τάσος, Δανιηλίδης, Κίτσας, Μισαηλίδης Μ., Ασλαμπάλογλου, Φλαρούντζος, Χ΄΄στεφάνου, Σιδέρης, Καρακάσογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more