Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας και πάσης Μη Νέας Δημοκρατίας ο Δ. Μπίνος;

Πολλές είναι οι γκρίνιες που διατυπώνονται από αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την απουσία του Δήμαρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου από τον αγώνα που δίνει η παράταξη ο οποίος αποφεύγει ακόμη και τις δημόσιες τυπικές εμφανίσεις του στις εκδηλώσεις του Κόμματος!!! Μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφτηκε ο Βουλευτής Β΄ Θεσ-σαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου τον οποίο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και μέλος του ΠΑΣΟΚ Σίμος Σωτηριάδης. Ο Δήμαρχος και άλλοι συνεργάτες επικαλέστηκαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. 

Πάντως οι άλλοι δυο δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με τη Νέα Δημοκρατία, ο Γρηγόρης Στάμκος στην Πέλλα και ο Τάκης Γιάννου στην Έδεσσας υποδέχθηκαν τον κο Καράογλου όπως όφειλαν. Πηγές από την μεριά της Δημοτικής αρχής αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος επιθυμεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλα τα Κόμματα σε αυτές τις εκλογές μιας και στον συνδυασμό του συμμετέχουν και μέλη άλλων Κομμάτων. Αν συμβαίνει αυτό υποχρεούμαστε να θυμίσουμε στον κατά τα άλλα συμπαθή μας Δημήτρη Μπίνο ότι αρκετοί Νεοδημοκράτες έκαναν πίσω ώστε αυτός τον Μάιο του 2014 να γίνει Δήμαρχος όπως ο Πέτρος Ζέρζης, ο Τάκης Μπίνος, ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος και ο Χρήστος Χουρσόγλου. Ότι όλη η παρά-ταξη ενώθηκε για να τον βοηθήσει και ότι  επιστρατεύτηκε ακόμη και η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπερκ για να είναι παρούσα στα εγκαίνια του συνδυασμού του. Η στάση αυτή της απουσίας του Δημάρχου ακόμη και από τις διευρυμένες συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ έχουν δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αλμωπία καθώς νιώθουν μόνοι και χωρίς στήριξη από τον κατά τα άλλα γαλάζιο Δήμο. Θυμίζουμε ότι υπάρχει και υποψήφια Βουλευτής από την Αλμωπία, η κα Γεύση Πασχαλίδου. Πηγές από δυσαρεστημένα στε-λέχη του Κόμματος αναφέρουν ότι αν ο κος Μπίνος επιθυμεί να είναι Δήμαρχος Αλμωπίας και Πάσης Μη Νέας Δημοκρατίας οφείλει να το πει δημοσίως καθώς έτσι και αλλιώς οι συμπεριφορές και οι πράξεις μετρούνται και όταν έρθει η ώρα θα γίνει ταμείο και θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Μπίνος υπήρξε Κοινοτάρχης Γαρεφείου το 1994, το 1998 δεν κατάφερε να εκλεγεί με τον κεντροαριστερό συνδυασμό του κου Αποστόλου στον Καποδιστριακό τότε Δήμο Αριδαίας. Το 2002 κατέβηκε υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Το 2006 δεν κατάφερε να εκλεγεί ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αριδαίας με τον επίσημο συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας του Τάκη Μπίνου.  Το 2010 υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη χωρίς να εκλεγεί στηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος αν όντως ο κος Μπίνος χρησιμοποίησε ως δικαιολογία της μη συμμετοχής του στα της Νέας Δημοκρατίας το ότι έχει στελέχη και από άλλους χώρους, του θυμίζουμε που ανήκουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι:

Δημοτική Ενότητα Αριδαίας
Μπάτσης Χρήστος 1002 ψήφους Μέλος ΝΔ
Γούδης Γεώργιος (Αμερικάνος) 914 Μέλος ΝΔ
Σαββίδης Γεώργιος 890  Πρώην πρόεδρος τοπικής ΠΑΣΟΚ
Σωτηριάδης Συμεών 869  μέλος ΠΑΣΟΚ
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος 862 Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Θ. Θεοδωρίδη
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος 831 Γιος του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Τάκη Μπίνου(Στήριξη ΝΔ)
Βέσκος Δημήτρης 744 Ιστορικό στέλεχος της ΝΔ
Δόντσος Χρήστος 721 Μέλος επιτροπής της ΚΕΔΕ
Γεωργίου Χρήστος 667  Πρώην στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Ρώσσης Ιωάννης 661 υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με με τον συνδυασμό του Τάκη Μπίνου(Στήριξη ΝΔ)
Ζιάκα Μαρτίνα 628  υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος 620 Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ζέρζη

Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου
Ουργαντζόγλου Απόστολος 1177
Αβραμίκας Στέφανος 1167. Γιός του επί χρόνια αντιδημάρχου Χρήστου Αβραμίκα με τον συνδυασμό του Σταύρου Τουφεγγόπολου στον Δήμο Εξαπλατάνου (Στήριξη ΝΔ)
Κετικίδης Ιωάννης 1135 Μέλος της ΝΔ και γιός του Παντελή Κετικίδη δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Σταύρου Τουφεγγόπολου στον Δήμο Εξαπλατάνου (Στήριξη ΝΔ)
Χουρσόγλου Χρήστος 1015 Μέλος ΝΔ και μέλος επιτροπής οικονομικών στην ΚΕΔΕ


•             Ίσως να υπάρχουν κάποια μέλη του ΠΑΣΟΚ που να κατέβηκαν μαζί με τον κο Μπίνο αλλά ο λαός τους θεώρησε ανάξιους να τον εκπροσωπήσουν ως δημοτικοί σύμβουλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more